Mina mina mina

21. Feb 2013

Kuidas saab kõik nii tore olla?! – neljapäev, kell on 2.17

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:17

Vahel ma mõtlen, kuidas on juhtunud, et ma olen õnnistatud Swingi-Mehega? Ma isegi ei taha teda niiviisi nimetada ja tavaelus ma kunagi nii ei ütle, sest ta ei ole minu jaoks lihtsalt Swingi-Mees, ta on TemaNimi. Ma ikka koguaeg mõtlen, kui tore ta on! Ja see ei ole ainus, kõik on kuidagi hästi! Ma tunnen end hästi! Ma tunnen end stabiilselt ja õnnelikult! Ma ei tea.. kas see on haige? imelik? Ma tõesti mõtlen, et kuidas mul ikka on vedanud TemaNimega (Swingi-Mehega).

Eks see on see vist, millest me Sveaga rääkisime ükspäev. Me vist oleme harjunud, et hea asi peab tulema raske tööga ja kui asjad kuidagi liiga kerged on, siis .. no ei ole õige vms. Aga “õige” ja “hea” vast peakski kõige lihtsam ja toredam olema! (?)

Meil on siin ka praegu CS inimesed külas. Paarike (st. abielupaarike isegi) USA’st Washingtoni osariigist ja nad on päris toredad. Siin vahepealsed CS inimesed on pigem tüütud olnud, aga nad on täiega chillid ja toredad. Võib-olla on asi ka selles, et nad on kahekesi.. või siis ka asi, et nad on rohkem kogenenud CS’is. Mõnus. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik