Mina mina mina

9. Jul 2013

armastusest purjus (otseses mõttes) – teisipäev, kell on 7:02

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 06:03

Ma pole üldse pahane ega midagi, sest ma olen ju selline.. arusaaja. Aga tõesti, kas ma ei vääri vähemalt selgitust? …või mitte isegi selgitust vaid lihtsalt, et “mida fakki?!?!?!”

Ma tunnen, et kui enne olin ma nagu mingi suure sammu armumaailmas edasi astunud, siis nüüd olen tagasi seal, kus olin 5 aastat tagasi..

miksmiksmiks???  …ja miks Mina pean koguaeg see chill ja mõistev ja arusaaja olema?! ..faking hell..

Ausalt, ma tahan, et keegi annaks Talle MOLLI! ..ausalt, et ta saaks aru, et mida vittu! .. niimoodi ei tehta! .. kurat, kus on minu MEHED (mu naissõbrad on rohkem mehed siin! need annaks iga võiksemagi asja eest molli). kes tõesti paneksid tüübi paika! mis kuradi sõnad ja mõistmine.. fuck that shit!

ahh.. ta ikka meeldib mulle. isegi see, kuidas ta käitub. ma saan aru! ma tunnetan.. ja mulle meeldib see. fuck.. ma olen haige inimene.

KEEGI, ANDKE TALLE MOLLI! Ausalt, kes iganes näeb Härra Raudratsut, siis palun.. ANDKE MOLLI!! niiet ta türa nutaks!  ja kahetseks!

(ok..vägivalt ei ole vastus ja tegelt ma ei taha et kellelgi valus on.. aga OK! kõik mu targad erudeeritud sõbrad.. NUSSIGE SIIS AJUDEGA!!!!!!)

Kõige hullem on see, et meie värk ei olnud üldse niiiiii intense, aga millegipärast olen ma rohkem pahane tema peale praegu kui Swingi-Kunni peale.. Swingi-Kunn oli vähemalt piisavalt MEES (HUI oli!), et korralikult asi ära lõpetada.

ok.. kõik on chill.. (käi putsi oma chilliga!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik