Mina mina mina

30. Aug 2013

nii kui voodisse satun, kohe ka unne vajun. – reede, kell on 2:32

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 01:32

Kõik teevad igasugu going-away-party‘sid. miks?! no olgu, ma saan aru, see on hea võimalus, et inimesed, kes muidu ei tuleks su peole, ehk siis tuleksid kohale hirmus sind enam mitte kunagi (tavaliselt siiski aasta) näha.

Ja igasugused hüvastijätud ja asjade lõppemised. need tegelikult on juhtunud juba varem ja selleks ajaks kui hakata üritama neid kuidagi esile tõstma, selleks ajaks on nad juba otsa saanud. ja igasugused lõppemised on täiesti “ok”. sest miski ei lõppe lihtsalt niisama.

isegi surm ei ole päris lõpp. no on, aga samas ei ole ka. sest oma peas ja kehas ju tunned veel igasugu emotsioone ja asju, niiet lõpp on millegi muu algus.

oh, kui positiivne!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik