Mina mina mina

9. Sep 2013

mõnnakas on olla. :) – esmaspäev, kell on 15:50

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:50

Mul on tunne, et universum saadab siin sõnumeid ikka, et töö, mis praegu teen, ei ole ikka õige mulle. (no ok, me kõik teadsime seda juba miljon aastat tagasi). Ehk siis jäin kuidagi haigeks. No võib-olla on see pigem seotud sellega, et ei ole piisavalt juba kaua maganud või siis joon liiga vähe vett vms. No ei tea.

Naljakas, mulle ei meeldi mu töö, aga ma olen juba nagu past that point, et see veits on juba nagu mingi meditatiivne värk. Ausalt, ma olen täiega õppinud ignoorima igast asju, samuti olen leidnud erinevaid viise, kuidas päev kiiremini läheks. Ja tõesti, hetkes olemine on kuidagi lihtsamaks läinud. Vahel kui seal üks tüdruk koguaeg vingub “kell ei liigu üldse..blablabla..” siis jääb aeg tõesti seisma.

Oeh, saaks juba mitte seda tööd teha!

Tore on muidu, et blogida jälle saan. Siin vahepeal oli mingi parooli-värk, ma tõesti mõtlesin, et ei tea, kas olen tõesti unustanud oma parooli vms. Aga noh, back in business.

Kuidas elu muidu on? Peab mainima, et kuigi ma oma tööd vihkan, on kõik väga cool. Nii hea on olla vaba! Ausalt, ma ei ole seotud mitte millegagi! Ja ma tõesti olen õnnelik, et julgesin selle valiku siiski teha. No kes teab, äkki 10 aasta pärast kahetsen, aga noh.. küll siis kahetsen.

Muuseas, vaatasin täna  ”Anna Karenina” uut filmi. Päris lahekas oli. Aga hea näide sellest, miks “Bridges of Madison County” see naine ei läinud selle Clint’iga kuhugi!! Samas.. see karenina oli ikka julgem, aga noh.. armastus on mingi saiko-teema. et hmm.. elus peab kõik tasakaalus olema. see küll on nõme, aga paistab, et mida rohkem ennast vaos hoida ja kannatada, seda rahulikum elu on. (sisemiselt vist mitte)

no mina ei tea. samas. see madissoni-naine, ta ju elas täiega kõike läbi.  ok suva.

Aga seal Karenina värgis oli täiega lahe see balli-tantsu koht. sitaks lahe koreograafia, no mulle meeldis. siuke flowie.. haldjaslik värk.

Üldse on igast asju juhtunud, aga noh.. mis ma ikka seda kõike siin lahkama hakkan.

Aga päris tore on. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik