Mina mina mina

23. Nov 2013

endiselt kaine, kaine, kaine! – laupäev, kell on 6.20

Kategoorias: USA — villu @ 01:13

OMG KUI ÄGE ÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!! :D

Ausalt, see swingivärk siin on lihtsalt faking meeletu! Esiteks SITAKS inimesi.. ja fakkk….. kõik oskavad tantsida! ..isegi need, kes üldse ei oska.. for some reason.. KÕIK oskavad! aaaa..ja siis on siin veel mingid proffid.. kes on AAAAAAAA SITAKS PROFFID!! ..aga noh, mitte ülbed vms, lihtsalt osad oskavad eriti hästi! ja wao on nendega tantsida!!! ausalt ka! nagu maailm kaoks lihtsalt.. aaaahhhh!

aaa..ja vahet pole, tüübid tantsivad omavahel, tüdrukud tansivad omavahel.. (no neid pole palju…aga nagu.. kõik suvaaaa!)

Ausalt ka, ma pole elus ka niiviisi tantsinud kui siin! Siin on ikka sellised tüübid, et waooooo! Ja vahel kui sa isegi ei tantsi, vaid lihtsalt vaatad, siis ka.. appi, niii äge lihtsalt!

Eriti tuus on tegelt mingite vanemate meestega tantsida.. kohe näha, et kuidas nad juhivad.. ausalt, nad ei tõmble liialt, vaid nagu jagavad matsu ja hästi hea lihtne on neist aru saada, mis toimub.

Oh, mul oli seal nii mitu lemmikpartnerit lõpuks! Ja muuseas, seal on nagu raudpolt, et tantsid ühe tantsu ja siis kõik.. no õhtulõpupoole jah mingi tantsid rohkem ehk mõnega.. no siis juba tead, kes hea ja kes mitte.. nagu eluski eksole.. ;)

Aga oot, mul ju tekkis siin üks väike crush.. no mitte mul, aga ma olin (olen, no äkki enam ei ole, ei tea ju) kellegi crush. Nimi on Todd, ülimdork, aga nagu kinda tore.. Esimene kord kui kohtusime, siis ta küsis (no ta vaatas mind juba selliste äraarmunud silmadega..), “how do you say in estonia: “i wanna marry you and have your children?”  ..ja siis veel umbes miljon samasugust asja.. ja siis terve päeva siin saatis mulle sõnumeid ja nii. Ja siis lõpuks oli küll, et kõik meie tantsud olid juba väga pikad ja alati tantsisime koos.. ja kõik oli juba väga siuke.. noh.. too much. Aga noh, lõpuks ma enam teda ei näinud.. no homme jälle.

Aaa..ja seoses sellega, et KÕIK tantsivad.. ausalt, isegi inimesed, kes on sama suured kui majad! Tantsivad nagu noored hirvekesed! Ausalt, väga crazy aga lahe on vaadata! :)

Muuseas, mina isegi ei teadnud kuna eilseni, et on olemas selline tants veel nagu blues. JA SEE ON SITAKS LAHE!!! ..põhimõtteliselt nagu batchata.. aga lahedam! ..siuke, tee mida tahad.. aga nagu tunneta maad ja oma partnerit. Ausalt, raske on, et kuumaks selle tantsu ajal ei lähe! Seal oli üks vanem mees, kes mulle põhitõdesid seal õpetas ja meil oli täiega teema noh.. siuke tantsukeemia. uuuuh! väga cool! :)

ahh.. ja siis tutvusin ühe eriti kuuma tüübiga (tegelt on nii, et täna seal isegi oli kuumi tüüpe! ;) ) Selline pikk, hullult hästi tantsis ja nägi välja nagu Grease’ist välja hüpanud. Natuke meenutas ka Pawelit.

Ja siis oli üks mingi ..noh, nägi välja nagu mingi Vietnamist tüüp.. aga hästi suur. (mitte paks, aga suur lihtsalt) wao, kuidas me tantsisime ikka! uuuuh!

Ja nii põnev, absoluutselt iga ühega oli mingi oma teema, omamoodi lahe. Need on ühed värvikamad tegelased, kes meelde jäid, aga seal oli veel igasuguseid! Wao! oh, te peaksite ise ka nägema. Igasugused friigid, aga .. tantsupõrandal, nagu noored jumalad (no kui silmad kinni panna).

Ah, ma olen lihtsalt nii vaimustunud siin! WAO lihtsalt! :) ..ja kõik on ülisõbralikud ja toredad. Ja kui sellist impromist näed, siis mõtled küll.. et milleks see valmis koreograafia? ..booring ju!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik