Mina mina mina

24. Nov 2013

Liiga tore..!!! – laupäev, kell on 18:29

Kategoorias: USA — villu @ 01:29

Kell 13 ärkasin üles ja sõin natuke ja jälle läksime swingima! Väga crazy! Nii nõme, iga kord kui ma kirjutada tahan, siis mul on enne hullult mõtted, mida kirjutan ja nüüd ei tule enam midagi meelde. Aga ausalt, siin on niiii tore!!

Kohe hakkab meil õhtusöök, lasagnet sööme. Siis mäletate seda tüdrukut, keda ma paar päeva tagasi vihkasin. Noh, ta on tegelt väga tore ja me saame väga hästi läbi. Anywho.. tal on peika nüüd, just alguses suhe, mingi kuu aega ja see tüüp, on niiii tore! Täielik friik! (umbes nagu Hipitüdruku peika), aga sitaks lahe friik! :) Muusik..täiega hästi mängib klaverit ja on üldse.. üliteemas alati. Siuke pikk blond, mingite leedu juurtega.

Huvitav, et Kevinil (see tüüp, kelle juures ma NY’s olin) oli ka armusuhe alguses ja samamoodi ka sellel tüdrukul. Huvitav, Huvitav.

Aaa..mäletate seda minu crush’i. Anywho.. ta mingi lihtsalt istus koguaeg mu kõrval, kuigi me isegi ei rääkinud. Ja siis üks hetk ta mingi, et “let’s go have a walk”. Ma olin nagu et ..mmm.. no ma ei tea. Aga noh, mõtlesin, et mis seal ikka halba saab olla. ooo. ja see oli nii tore! Esiteks hakkas LUND sadama! :) crazy shit jah! ..ja siis läksime kuskile kirikulaadsesse kohta, mis nüüd on muudetud õppimiskohaks. Anywho.. ajasime seal juttu, mis oli väga tore.. ja siis lõpuks ta mingi oli ülinerdy ja siis mingi “I like you” :) … see oli niiiii armas!  Aga noh.. obviously sellest ei tulnud midagi.. mingi, et sa oled ka tore ja blabla.. ja et ma ei tulnud selleks siia reisile ja nii. ja asi lahenes. Pärast veel tantsisime koos ja niiet kõik on chill. :)

Aga see hotikas tüüp (see pikk Paweli sarnane). uuuu.. me rääkisime juttu! ;) ootan juba, et saaksime koos tantsida!
aaa..ja ma olen sitaks komplimente tantsimise kohta saanud! Seriously! …esiteks ma olen siin skilli juurde saanud ja .. wao! Siinsed tüübid tõesti tantsivad sitaks hästi! :) Ausalt, ma olen taevas lihtsalt!
Ahhhhh….. ma olen praegu lihtsalt niii õnnnnelik! (kuigi ..kes teab kaua see kestab), aga tõesti tore on! :)

Eestis tõesti ma pole ühtegi nii head swingitüüpi näinud.. ega tantsinud mõnega. (no loomulikult ma ei tea kõiki ju!).. aga wao!

Ma ei tea, .. kindasti on veel, mida rääkida, aga  ei tule meelde praegu..

aaa..all mängitakse klaverit ja värki.. ahh, siin on niii tore! :)

(ahh, lõpuks ometi olen ma tantsinud nii, et ma ei tunne, et tahaks midagi muud teha! Ausalt, väga äge!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik