Mina mina mina

27. Nov 2013

kas mul on jälle see “I’m so happy!” faas? – kolmapäev, kell on 1:34

Kategoorias: USA — villu @ 08:34

Täna oli siis mul workshop Pittsburgh’i International Folk Group’iga, kus reaalselt tüübid olid 100 aastased! 2 tüüpi olid küll sellised, et kohe-kohe on minek.. Ja siuke vanainimese lõhn (no kui seda lõhnaks saab nimetada) oli ka seal. AGA .. sellegipoolest oli ülitore! Sain seal kooki ja süüa.. noh, nagu Tureligagi. Ja ma täiega meeldisin neile, niiet tore tore! Kahju ainult, et unustasin pilti teha.

aaa.. ja edasi läksime siis sinna blues’i õhtule, kus oli päris tore. Ja teate, kes sinna tuli?!?!?!?!!!!! Kas te mäletate SEDA tantsumeest.. uuuuh.. jah, see sama kuum tuli sinna! Mingi rääkisin seal juttu oma juudipoisiga ja siis äkki nägin kui uksest astus SEE tüüp sisse.. uuh. Ma olen täiesti kindel, et mu silmad hakkasid lihtsalt veel rohkem särama. Anywho.. noh, ma ei saanud ju kohe mingi joosta ta juurde ja olla, et “TULE TANTSI MUGA!!!… IGAVESTIiiiiiiiiiiii!” ..niiet olin chill ja rääkisin siis selle juudipoisiga juttu (aga koguaeg ikka piilusin TEDA). Ja siis tuli Lisa, et ..viimased lood vms.. ja siis ma läksin ja ..jeii, me tantsisime.. ja viimane lugu oli veel eriti romantiline (ma ei mäleta, mis see oli.. aga …mmmmmm!). äkki a’la “Blue Moon” vms..

Ma ei tea mis värk see on, mis mind hullult tõmbab ta ligi. See on ikka päris hull, ma lihtsalt tahan ta läheduses olla. Anywho… jeii, mul on nüüd ka ta telefoninumber (mida ma ei näe, et ma peaksin kasutama.. no sest.. ma ju lähen siit linnast nagu kohe ära..) Aga ta tundub nii müstiline ja nii MEES ja nii sensuaalne ja nii.. ma ei tea. So strange!

ok, et te valesti aru ei saaks. Ma endiselt olen täiega armunud Härra Keraamikusse, aga .. nagu siuksed väiksed crush‘id on nagu MUST HAVE. Peale selle, ega midagi ei juhtu, ma ju elan täiesti maailma teises otsas, aga lihtsalt tore on hängida vms.

Ooo! Mu kursavenna, Pedepoiss, kirjutas mulle nii ilusa kirja! :) ohh..

Ja veel. Lisa abikaasa Alex eks. Ta on selline suur mees, siuke tõsine, ei räägi palju ja umbes kõik majas kardavad teda. Anywho.. ja vahel on nii imelik, no sest ta on kõigiga täiega õel või siuke.. no kuri vms.. aga minuga on ta niiii tore! Ja siis vahel mul on nagu.. ma ei tea. Ja me isegi tantsisime seal swingiasjal koos. Ma lihtsalt loodan, et keegi mingi kade selle peale ei ole vms.

ooo, ja äkki homme hängin selle swingitüübiga koos. Kuigi .. why?! .. aga ok. See on see, kes siin swingi workshop‘e on andnud ja blues‘i workshop‘e. Suht mingi tegija tüüp.

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik