Mina mina mina

30. Nov 2013

uskumatud inimesed! :) – laupäev, kell on 0:22

Kategoorias: USA — villu @ 08:23

Olen Madisonis (Wisconsin) Ben’ i juures. Kes on Ben? Üks poiss, kellega me eelmine suvi (2012) augustis Pariisis ühel peol tutvusime. Reaalselt, me olime üksteist näinud umbes 2 tundi maksimum ja sellest võib-olla heal juhul 35 minutit juttu rääkinud ja noh, see oli pidu, niiet me olime ikka suht purjus kah (no mina kindasti olin). Anywho.. aga kuidagi juhtus, et me vist natuke olime kirjutanud ja anywho.. kuidagi sattus, et ta siis kutsus mind Madisoni Thanks Giving‘uks oma pere juurde.

See pere on niiiiii tore! :) Ma täiesti tunnen, nagu nad oleksid ka minu pere. Ben’i vanaema on mingi 35 aastat Indias elanud, ta rääkis oma imelise armastusloo, kuidas ta oma mehe ja Ben’i vanaisaga kohtus. Siis Ben ja kogu ülejäänud pere on üles kasvanud kuskil Indoneesias! .. igatahes.. suht huvitav pere. aaa.. ja nüüd võtavad Ben’i vanemad igast Saudi-Araabia tüüpe endal koju. Niiet Thanks Giving’ ul oli siin ikka igast rahvast. Ja kodu on päris selline väike (võrreldes, mis siin enamusel on), aga nii soe ja hästi palju rahvast on siin.

Ma ei oskagi midagi rääkida eriti, aga ülitore pere! Ja see vanaema on lihtsalt ÜLILAHE!!! :) (ma tahan ka ükskord nagu tema olla)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik