Mina mina mina

8. Dec 2013

teise maakera otsa, et üksi olla – laupäev, kell on 23:31

Kategoorias: USA — villu @ 09:31

Võtan oma sõnad tagasi. Mitte eestlased ja alkohol ei käi kokku, vaid eurooplased ja alkohol käivad kokku! Reaalselt, kui kogu ülejäänud maailm on ülichill mitte joomisega, siis nii kui ma prantslastele ütlesin, et ei joo, tulid küsimused nagu: “are you pregnant?”, “are you disabled?”, “what happened?” jne..

haha.. no jah, alkohol on osa kultuurist meil siiski ju.

Nii, homme lahkuvad siis kaks prantsuse tüdrukut (nad on paarike.. uuu! noh, teie kujutelmades kindlasti väga kuumad prantsuse neiud.. suht siukse butch´id näevad välja) ja üks saksa poiss. Suht siuksed whatever tüübid, toredad. Paistis, et neile tüdrukutele siin üldse ei meeldinud, et liiga palju tööd ja et graafikut ei olnud ja sipelgad ja sada häda veel.

No eks me näe, kas mulle siin hakkab meeldima, aga noh.. ise peab meeldivaks tegema. Aga mulle tundub, et mulle hakkab siin meeldima. Reaalselt, te peaksite mu tuba nägema. Üliantiikne, üliilus mööbel, miljon patja, uhked linad, oma vannituba.. väga pro värk! Ja noh loomulik, et veits peab tööd ka tegema.. ja siiani on mul kõik ok olnud (no neile ei meeldi nõusid pesta ja .. mingi asi oli neil veel..). Anywho. kui sama chillilt jätkub, siis ma olen väga rahul.

Käisin täna linna peal jalutamas, päris tore oli. Kuigi raamatukokku ma küll enam ei lähe, täiega nagu alaarenenut koheldi mind seal.. no jah, seal enamus kes ringi hängisid olidki mingid “veidi” imelikud.. ju pandi kohe sama pulga peale. Siis käisime nende oma eurooplastega baaris pizzat söömas ja noh, nad seal jõid õlut kah. AGA… ma juba kohe sõbrunesin barman‘iga (päris tore siuke patsiga tüüp, nimi oli Daniel vist) ja siis ta mingi sõbraga Crunchy (vms), kes pidavat mingit raadiosaadet tegema (mingi vana-vana mees.. noh minu tüüpi).

Ma tõesti ei tea mis värk see on, aga blondina on mu elu 1000 korda kergem. Ja samas.. ah, mulle päris meeldib siin. Nii chill.. kuidagi mõnus on ja ma absoluutselt ei pinguta. Ma olen lihtsalt maksimaalne chill! eks me näe, mis saama hakkab..  (peaasi, et ma liialt omale sotsiaalset elu siin tekitama ei hakka!!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik