Mina mina mina

17. Dec 2013

fucking äge ikka! – esmaspäev, kell on 21:15

Kategoorias: USA — villu @ 07:04

Hmm.. Väga crazy, aga see linn muutub aina lahedamaks! Niiet võib juhtuda, et ma ei lähe kohe esimene jaanuari nädal minema, vaid jään natuke kauemaks. Aga noh, ma ei tea kui kauaks.. no sest ma siiski tahan San Fransiscos chillida veitsa.

Aga ma siis räägin. Esiteks tuli meile uus volunteer. Üks poiss (mingi 47 aastane) UK’st, siuke ok tüüp, täiega tahab aidata ja nii.. Aga sisi läksin magama ja mingi kel 15.00 äratas Sarah mind üles, et lähme tähistame tema uut tööd. Niiet käisime burgereid söömas. Mmmmmmmmmm! NII HEA!

aa..ja siis jalutasime tagasi ja teisel pool teed märkasin ma üht tüüpi, kes oli päris siuke huvitav. Ja kui Sarah ja minu teed lahku läksid, tuli see tüüp minu teepoolele ja siis ta mingi saatis mind linna lausa.. ja anywho.. kirjanik, siuke nunnukas, niiet ehk tuleb ta mind siia The Weller House’i otsima.

Igatahes, lõpuks sain oma Dylani’ga kokku, no ma pidin oma raamatule tema Surf Shop’i järgmine minema. oeh. ja meil oli nii tore! siis lasi ta mul autoga sõita, mis oli päris scary! Ja lõpuks chillisime meie vaatetornis kella 21′ni. Sitaks külm oli, aga niiiiiii tore! No ja kuu ja nii.. See tüüp on ausalt ka maailma kõige toredam ja ta on täiega nunnukas ja ta on nii.. ma ei teagi. No tore! Meil on nii palju rääkida ja kõik on kuidagi nii.. lihtne ja tore. Crazy shit! :) Ma ei julgegi sellest rohkem midagi mõelda.. Aga aina lahedam ja lahedam on siin.

Ja eile sattusime jälle meie lemmikbaari Piatchi (vms), kus mu lemmikbar man Dan tööl oli (siuke suur patsiga tüüp). Ta pidi homme ka tööl olema, siis tahaks teda näha. Ah, siin on täiega lahedaid inimesi! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik