Mina mina mina

25. Dec 2013

äkki ma tahan kostüümipidu? ja kus Sarah on? – teisipäev, kell on 18:42

Kategoorias: USA — villu @ 04:42

Täna on jõulud. Meie majas ei ole mitte midagi erilisem olnud, kui siis pigem ebaerilisem. Võib-olla kui šokolaadisaiake on kellegi jaoks eriline, siis tõesti, väga eriline päev.

Praegu pean otsustama, kas minna välja või mitte. Kas helistada Öko-Ben’ile. Kas lugeda edasi raamatut või vaadata edasi filmi. Tavaliselt ma üritan aru saada, mis tunne mul on ja siis selle ajendil tegutseda. Aga mul ei ole väga mingit tunnet. Ma tahan tegelikult Öko-Ben’ile helistada, aga samas ei taha ma, et sellest saaks selline igapäevane “kohustus” helistada ja pikalt vestelda. Mulle meeldib pigem suurema tunde põhjal asju teha.

Rääkides selles.. näete, puiskasin õhku küsimuse ja mulle tuli sekundiga sõnum.

Ma pean mainima, et ma olen siin juba tükk aega vaadanud sarja “Mad Men” ja see on täiega hea. Uskumatu, aga kõik näevad seal alati nii ilusad välja. Eile sattusin esimest korda 2 kuu jooksul shoppama. Käisin meie kaltsukas ja sain omale sellise väga uhke halli karvase jaki (see ei ole päris karv obviously, aga kui ma ta selga panen, siis näen reaalselt välja, nagu ma oleks miljonär. või siis sealt sarjast “Mad Men”) 15 dollari eest. Ah, tegelikult see ongi see, mida ma tahan! Ma tahan täna välja minna, ma tahan end üles lüüa ja minna kuhugi uhkesse kohta. AGA siin pole selliseid kohti. Kõik on sellised.. hillibilly baarid. öka.

Mitte et mul midagi selle vastu oleks, aga eriti kuna ma ei joo, siis ma tahan midagigi erilist. Ma tahan minna välja kohta, kus on stiili natukenegi. Ma tean, ma tundun ülisnoob praegu, aga fuck it, täna on fucking jõulud ja ma ei taha mingit hillibilly jura!

Kui ma ükskord Eestisse saabun, siis kontsad, siit ma tulen! Mul on veitsa kopp ees tennistest ja kõigest sellest.Ja parem oleks, et siis terve aasta meil lund ei ole. Ausalt, pole vaja, et veebruaris või märtsis meeletult külmaks läheks!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik