Mina mina mina

25. Dec 2013

oh, ma nägin nii hea täna välja! mmm! – kolmapäev, kell on 2:34

Kategoorias: USA — villu @ 12:34

Lõppkokkuvõttes olid imelised jõulud.

Vestlesime jälle tunnikese Öko-Ben’iga. Ma ei tea mis on, aga väga huvitav on taga rääkida. Ma isegi ei tea, millest me räägime, aga meil on nii palju rääkida. Selline tunne nagu ma oleks ta välja mõelnud, lihtsalt räägid ja räägid. Ja samas, kuna ei ole vajadust talle ka kuidagi meeldida või noh, meil ei ole mingit tulevikku või minevikku või meil reaalselt ei ole mitte midagi, mis meid ka seoks, siis .. nii hea on rääkida. Ja tõesti, meil on pikad vestlused.

Käisin siis lõpuks ikka meie kurikuusas baaris Tip Top. Sarah oli ülikivis ja ülipurjus.. ja tal oli kaasas mingi väga kummaline “sõbranna”. Aga noh, let it be.. as long as she’s having fun.. Sattus nii, et mina olin seal esimene ja siis äkki oli ka Colin (grumpy-english-guy, kes meil ka siin vabatahtlik) baaris. haha.. ja täna jäi ta päris purjakile. Aga ta tõesti on tore. Alati ta hoolitseb mu eest ja nii. Good guy.

Ma pean mainima, et panin oma üliuhked riided selga ja oh, ma nägin nii ilus välja! Ja nii stiilne! Oeh! Siin Fort Bragg’is ei ole kedagi sellist – eiei. Kõik on sellised.. teksad ja dressid. No ma saan aru, ma ka üldiselt siin väga ei pinguta, aga .. mõni päev ikka võiks ju veidigi midagi põnevamat selga panna (aga ok.. see on minu teema).

Tutvusin ühe toreda poisiga, nime kahjuks ei mäleta, aga midagi Lesley sarnast. Tõesti tore poiss ja isegi huvitav. Lubas mind kuskile kontserdile viia ja nii.. eks me näe, mis neist lubadustest saab. Aga üks on kindel, sellest midagi enamat ei arene kohe mitte. Aga noh, ma ei hakka talle seda kohe ütlema.. ja ausalt, sõprust siin hindan tuhat korda rohkem!

Homme Birgitiga (mu 96-aastane sõbrants) mingisse hispaania kirikusse vms jumalateenistusele, meie põhi cleaning-woman pidi laulma seal. Niiet.. sounds like fun. Girls day-out. 

Ja unustasin mainida. Ma pole vist kunagi elus nii palju tähelepanu saanud kui nüüd see aeg siin usa’s. Reaalselt! Ma ei tee mitte midagi ja kõik näevad mind kui mingit haldjat või .. ma ei teagi. Noh, ma siis naudin seni kuni saab. Kuigi osadega on küll, et vabandust, kui su esimene küsimus on “do you have a boyfriend?”, siis tõesti. Meil obviously ei ole millestki rääkida! Ikka igast friike on.

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik