Mina mina mina

26. Dec 2013

häid jõule! – kolmapäev, kell on 20:36

Kategoorias: USA — villu @ 06:36

Ma reaalselt hängisin mingite kummaliste tüüpidega toidu pärast! Reaalselt, ma läksin sinna ühte teise B&B’sse sellepärast, et teadsin, et seal saab süüa.. ja neil oli kalkun ja jäätist ja kartulit ja … kõike kõike kõike! ja see tüüp täiega oskas süüa teha! mmm.. ma lihtsalt siiani suren toidu kätte. Ja kui toit söödud oli, siis reaalselt ma ütlesin et lähen raamatut lugema.

aa.. siinsed nö. “täiskasvanud” on ikka päris teistsugused.. või noh, ma vist olen sattunud päris kummaliste inimeste otsa. aga noh, las nad olla.. ausalt, me olime täna kuskil keldris ja lõikasime juukseid. no Sarah ja siis mingi hambutu tüüp, nad lõikasid üksteisele mohawk‘id, samal ajal mingit raamatut lugedes. Kummaline päev..

Ja see põhitüüp (mis iganes ta nimi oli) Kassiarmastaja, ta arvab, et kogu meie eksisteerimine või kogu religioon on tekitatud tulnukate poolt. Ja siis ta rääkis sellest pool eestlasest ja pool puerto ricolasest (see naine, kellega ma tutvusin), kes midagi varastas (..seal mexican kirikus ka tüüp rääkis “Hüljatud”‘ raamatust, kus see Jean Valjean seda lauahõbedat kirikust varastab ja siis kirkikuõpetaja ütleb politseile, et see on kingitus hoopis) et kuidas ta võitleb oma kahe poolega, kus üks pool, mis on katoliiklik, on täiega, et see naine murdis reegleid, teda tuleks karistada. Ja siis see teine pool ..ehk siis kristlik pool pigem, et … noh, püüab mõista ja näha nagu helgemat poolt. Aga siis on ju veel ka see tulnukapool, et mida sa tulnukana tunneks?

niiiii palju toitu!!! reaalselt!!! wao!  head jõulud! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik