Mina mina mina

28. Dec 2013

oh swing, oh swing – pühapäev, kell on 12:25

Kategoorias: USA — villu @ 10:25

Nonii, paistab, et mind ootab ees jaanuaris Texasesse sõit, Austinisse. Seal on mingi swingiteema, kus ma jällegi vabatahtlik, niiet sounds like fun! Hot Rhythm Holiday 2014.  Muidu all full weekend pass on praegu 185 dollarit ja kohapeal 200 dollarit, aga ma saan (no kuna ma olen vabatahtlik) tasuta. Niiet eriti hea ja hopefully saan ka majutuse mingi normaalse inimese juures.

Ma tahtsin täiega sinna Denveri Fusion’ile ka minna, aga see oli liiga kallis ja neil vist ei olnud kohti vabatahtlikele. Kuigi absoluutselt kõik swingitüübid lähevad sinna, eriti kõik need Pittsburgh’i tüübid. Oeh.. kadedaks teeb kohe. Aga siin on ikka nii palju nii lahedaid üritusi ja reaalselt, siin on ka parimad tantsijad!

Ja veidi olen õppinud juba balboa’d ja noh.. vaieldamatult lemmik on blues. Ma väga loodan, et seal San Franciscos on palju blues’i õhtuid.

Muuseas, Sarah, minu nö. sõbranna siin lahkus nüüd majast. Aga ta pakkis oma asjad kokku ja mingi ronis kuskilt aknast välja ja me Colin’iga sõime ja vaatasime aknast välja ja üks hetk nägime, kuidas ta mingi kogu oma asjadega seal kuidagi ukerdab salaja minema. Inimesed on ikka kummalised. Ausalt, ta veetis siin mingi 2 nädalat tehes mitte munnigi. Ma endiselt arvan, et ta on huvitav inimene, aga tõesti.. kui sa mingi nii vana oled, siis kas sa vähemalt ei võiks kuidagi viisakalt lahkuda või öelda, et sa ei taha siin olla ja ei viitsi mitte midagi teha. Või kas sul ei teki nagu süümekaid, et sulle antakse süüa ja saad elada nii ilusas kohas, aga siis ..  sa nagu ei taha mitte midagi siin teha. Kummaline.. ju mind on kuidagi teisiti kasvatatud.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik