Mina mina mina

29. Dec 2013

tuhkatriinu? – laupäev, kell on 18:25

Kategoorias: USA — villu @ 04:25

Heh, selline tunne, et elan kuskil ma-ei-tea-mis-sajandil usa’s ühes uhkes majas, olen kuskil 17 aastane (või äkki isegi 16 aastane) ja ootan nö. oma kandidaati. Ausalt, ja mul nagu ei ole valikut ka, kuna ma elan pisikeses linnas. Ma ma reaalselt valin mitte armastuse või südame järgi, vaid, et kes on nö. hea mees. Hea kandidaat, kellel on talu ja nii.. ja et tal auto oleks ja et ta väärtustaks mind ja nii.. whaata?! ausalt, suht raamatus elan praegu.

Täna siis Kaabuga-Wesley viib mind kuhugi folgikontserdile. oh, ma ei oska ennustadagi, kuidas õhtu kujuneb. Ma loodan, et ta suudab veidi chillim olla, noh mitte nii närvis ja nii. Noh et me saaks nagu normaalset vestlust ka pidada või nii. Aga jah, mu elu siin on ikka nii kummaline. Ma pole kogu oma elu nii perfect olnud kui siin. (või noh..)

(Kui ma seda “Mad Men”‘i vaatan või siis loen oma seda Steinbecki “East of Eden”‘it siis tõesti. Mis armastus?! Armastus on hulludele ja armastus on üks asi ja kirg on teine asi (või armumine vms). Ma mõtlen, et kas me oleme nii rikutud, et saame mõelda ja unistada, et inimene, kellega sa igavesti koos oled, et olete meeletult armunud. Enam ei pea mõtlema, et vaja maja ja kui mul meest ei ole, siis appi, appi.. Ja üliok on ka üksi olla. Me elame päris hästi vist praegu.

..see ei olnud väga asjalik jutt praegu.)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik