märts
09
2014

BLONDIIN LÄHEB EUROOPASSE

Blondiin astub New York Citys panka ja pöördub laenuametniku poole sooviga võtta reisilaenu 5000 $, et sõita kaheks nädalaks Euroopasse. Laenuametnik kostab, et palun väga, aga laenule on tagatist ka vaja. Selle peale ulatab blondiin ametnikule uue Rolls Royce võtmed, mis on pargitud pangamaja ette.
Dokumentide kontrollimisel selgub, et auto kuulub tõepoolest blondiinile ning pank nõustub võtma auto laenu tagatiseks. Panga presidendile ja kõigile ametnikele teeb muidugi hirmsasti nalja, et blondiini 5000 $ laenu tagatis on 250 000 $ Rolls Royce.
Pannakse siis auto panga garaaži tallele. Kui blondiin reisilt tagasi tuleb, maksab ta pangale tagasi laenu 5000 $ ja intressi 15.41 $.
Pangaametnik ütleb, et nad on väga rõõmsad, et blondiin nende klient on jne, aga et nad on veidi imestunud, kuna blondiiini reisiloleku ajal uurisid nad välja, et blondiin on multimiljonär ja milleks võtta 5000$ laenu?
Selle peale kostab blondiin:
“Kus mujal New York City’s on võimalik auto kaheks nädalaks parkida 15 $ eest ja loota, et kui sa tagasi tuled, auto ikka veel alles on…”

Kirjutas kategoorias: Määratlemata |
Jäta kommentaarPowered by Blogi.ee | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes