Ühistumuti päevaraamat

11 märts, 2017

Prussakad ja kommunaalid

Postitas kategoorias Määratlemata

Hommik algas telefonikõnega: ” Mis asi mul arvel kirjas on? Mingi prussakatõrjegeel.” Jah, meie majas on prussakad. Mitte kõigil, aga tõrjet peavad tegema kõik. Kuna Teid kodus ei olnud ja Teie e-mail meil ka puudub, siis meil hea meel, et helistasite. Tulge järele ja tehke tõrje ära.

Uus kõne: “Kuidas meil üldelektrit nii palju on?!” Saime arved reede õhtul kätte ja ise imestasime,  küsime seda esmaspäeval raamatupidaja käest järele. Kui oli arvutusviga, siis teeme järgmine kuu tasaarveldust, aga kui mingit viga ei ole, siis peame jälle elektrivarast otsima. Meil on tõesti korduvalt üldelektrit varastatud erinevate elanike poolt. Paras pähkel on selliseid üles leida. Aga enne suhtleme raamatupidajaga.

Uus kõne, taas prussakageeli pärast. Saab kohe järele tulla. Tulebki ja kohe kraesse, et mille kuradi pärast meie majas nii suured maksud on?! Sellise 20 m2 uberiku eest on narrus nii palju maksta! Kindlasti varastate!  Mina omakorda annan talle võimaluse süübida väljaminekutesse, kuna ta varem pole seda teinud. Palusin kirjutada arvel olevale e-mailile oma soovist majanduskava (kus on korralikult püsikulutused ära näidatud) näha ja ma saadan selle. Ise hiljem endamisi mõtlesin: oled juba mitu aastat omanud siin korterit ja näinud arveid, kordagi üldkoosolekul pole käinud ja nüüd vihasena ärkasid?!

Üks hea asi ka siin olukorras, sain vähemalt mehe telefoninumbri. Muidu puudusid üldse tema kontaktandmed juba eelmisest juhatusest. Meie osaliselt lootsimegi, et kui prussakatõrjet arvel nähakse, ilmuvad välja needki, keda ei õnnestunud isegi sotsiaalmeediast leida. Majasviibijatele oli prussakainfo infotahvlitel üleval.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud