Ühistumuti päevaraamat

19 märts, 2017

Arboristid jätkuvad

Postitas kategoorias Määratlemata

Reedel vaatasin pakkumised taas üle, et teha tööde teostaja kohta lõplik otsus. Varem kirjutasin, et oli kolm pakkumist, aga tegelikult suhtlesin neljaga ja kaks oli pakkumised esitanud ja kolmandal tulemas. Reedese seisuga olid lood sellised: käes on üks korrektne pakkumine, teine jäi parandamata (teostatavad tööd ja puude arv olid sassis, aga sai ise aimata õiget hinda) ja kolmandalt pole nädala jooksul pakkumist tulnud.

Minu jaoks suhteliselt lihtne otsus. Kaks esitatud pakkumist olid hinnalt sarnased (mõlemal ka koolitatud arboristid, omavastutus jne.) ja ma valisin ainukese korrektselt kokkuarvutatud pakkumise esitaja. Teistele kirjutasin hüvastijätukirja ja tänasin nende aja eest. Hiljem avastasin, et kolmas pakkumine jäi kahe silma vahele.

Praeguse seisuga läheb tööks alles 12. aprillil. Nüüd olen alatu ja uurin teiselt sama hinna pakkujalt kuna tema saab alustada. Aprillis noorte lehtedega puud on kuidagi kurvem maha võtta…

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud