Ühistumuti päevaraamat

24 märts, 2017

Puud, postkastid, trellid ja naabrid

Postitas kategoorias Määratlemata

Niisiis, puud on maha võetud. Täna hommikul olid mehed kell 9 platsis ja mina ka. Kuna valmis saavad, ei osanud  nemad öelda. Pigem peale lõunat, õhtu poole. Asi selge, peaksin jõudma linnapeal oma asju ära ajada küll. Loomulikult nad said varem valmis ja mina olin samal ajal võimalikult kaugel! Õnneks oli kolleeg majas ja vaatas ise platsi üle. Kõik korras, mehed läinud.

Postkastidega jäi jälle asi toppama. Ei vastata kirjadele ega kõnedele. Oli ju hinnapakkumine juba saadetud! Mis toimub?!

Üks elanik otsustas aknale trellid panna. Iseenesest mõistlik, kuna aken on väljast lihtsalt ligipääsetav. Maitse on tal vinge! Kogu maja pleki ja metalli lahendused on sirgjoonelised ja minimalistliku disainiga, värv kas pruun, valge või tsink. See uus aknavõre on must, kaunistustega ja vitsad on väljapoole kaardu. Samahästi pane ülikonna juurde jalga litritega ketsid! Plaanin temale etteheide teha lihtsalt seepärast, et ei saa vaikida. Las esialgu need trellid jäävad. Hetkel mõtetu teema, mille üle sõda pidada.

Üleeile koju tulles sain kaasa käest lilli, kimbu punaseid roose. Jäin küsimusega otsa vaatama (minu mees põhimõtteliselt lilli ei osta asendades vastavalt olukorrale lillelaadsete toodetega, tavaiselt söödavatega). Tuli välja, et käis naabrimees (üle 60. aastane, tavaliselt švipsis) ja palus minule kimp edasi anda. Pidavat sünnipäevale minena, aga see olevat ära jäänud, et kahju lilled raisku lasta, parem ilusale naisele kinkida… Mmm… aitäh!

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud