Ühistumuti päevaraamat

5 aprill, 2017

Jälle vesi

Postitas kategoorias Määratlemata

Olin just hommikul bussiga tööle sõitnud, kui helistati majast. Suur jama, naabrid uputavad. Kahjuks mina ei saa aidata kuna olen juba majast läinud, palun helistage kolleegile.

Seda korterit on naabrid juba korduvalt üle ujutanud. “Uputaja” korter kuulub firmale ja sees elavad üürnikud. Pool aastat (?)  tagasi kemplesin firma remondimehega, et kui mujal leket ei leia, siis võtku vannitoa põrand üles ja otsigu seal, aga selline non-stop tilgutamine peab lõppema. Oligi juba alumine korter ära kuivanud ja ülemine korter oli mõnda aega tühjelt seisnud.

Nüüd elavad seal teist rassi välismaalased ja kolleeg inglise keelt ei mõista, siiski mingil imetabasel kombel oli remondimees kiirelt kohal  ju nad helistasid ise üürileandjale. Uputus pidavat korralik olema, allkorrusel oli ka väliskoridori lagi märg ja vesi jooksis mööda seina alla. Kogu selle jama tekitajaks oli lekkiv boiler. Palju õnne!

Õhtul kirjutasin veeavarii kohta akti, kolleeg ja mina panime oma digiallkirjad juurde ja saatsime kannatajale ja põhjustajale meilile. Edasi ajavad nad ise oma asju.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud