Ühistumuti päevaraamat

10 aprill, 2017

Aknalingid

Postitas kategoorias Määratlemata

Täna helistas elanik murega. Nimelt, korruse aken ei käi kinni ja seda tema ja veel keegi naaber on aeg-ajalt teibiga kinni pannud. Aknal puudub link, millega seda sulgeda. Täna on aga väga tuuline ja kangesti tahaks akent kinni saada. Ütlesin, et kuskil on jah üks aknalink olemas, eelmis juhatuse liikmel isiklik ja lubasin info edastada. Edastatud. Loodetavasti on aken nüüd kinni.

Huvitav lugu on nende aknalinkidega. Aastaid tagasi ühistu vahetas kõigis üldruumides vanad aknad välja ja lühikese aja jooksul olid kõikidel kättesaadavatel akendel lingid mahavõetud või ära murtud. Isegi nendel akendel trepikojas, kuhu ilma redelita ei pääsegi! Lingid jäid vaid lukustatud ruumide akendel, millele oli piiratud juurdepääs. Ma polegi suutnud väljamõelda lingieemaldamise tagamaid…

 

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud