Ühistumuti päevaraamat

26 aprill, 2017

Kõned, kirjad ja muud

Postitas kategoorias Määratlemata

Hommik algas pool üksteist kõnega kolleegilt. Tuli elektrit pakkuva firma poolt hinnapakkumine, mida oleme juba oodanud. Võrdlesime numbreid siia-sinna, kolleeg arvutis numbreid näpuga järgi ajamas ja mina voodis üks silm lahti. Sai soodsam küll kui eelmine ja otsustasime pakkumine vastu võtta.

Just olin saanud esimese lonksu hommikukohvi tehtud, kui taas helistab mu kolleeg. See eilne veeuputuse tekitaja on oma asjadega valmis saanud ja peaks nüüd keldris vee lahti tegema. Selge see, et see ei ole ühe-kahe inimese töö. Mul klomp kurgus, üldse ei taha värsket kuuma kohvi lauale jahtuma jätta! Olin väga isekas ja palusin pool tundi ajapikendust, mille ka lahkelt sain. Aitäh!

Päeval potsatas kirjakasti registriosakonnast kiri – menetlustoimingust teavitamine. Teen soovitatud ettevõtjaportaali lahti ja loen:

Tartu Maakohus, Registriosakond (miks TARTU Maakohus neid asju ajab, on keegi endalt seda küsinud? Oleme ju Tallinnas.)

Kandemäärus

Määruse number XXX; Kohtunikuabi XXX; Määruse tegemise aeg ja koht : 26.04.2017, Tartus; Määruse liik: Kandemäärus ex officio (guugeldamata aimasin tähendust samapalju, kui guugeldades teada sain. Miks üleüldse ladina keeles?!); Menetlusosalised: meie KÜ.

Kanne: 12. Kanne kinnitatud 23.04.2017 (muutmiskanne). Kanne on tehtud MTÜS prg.82 alusel.

1. Nimi ja aadress. Korteriomandi kinnistu number on xxx. Tsitaadi lõpp.

Oli vaidlustamise nupp ka juures. Sellele vajutades sain teada, et vaidlustamine on juba aegunud… Samal päeval?!!! Ega ma otseselt vaidlustada ei plaaninus, aga ikkagi. Lehitsen maja dokumente, kus kinnistunumbrid kirjas, näen samasugust kinnistu numbrit korteril nr. 1. Olgu, see on selle korteri kinnistu number, aga mis siis muutus? Miks kandemääruses on juttu korteriomandist, aga korteri number on märkimata? Mis üleüldse muutus, mille kohta pidi kandemääruse tegema? Mina loll või ma ei peagi selest aru saama?! Niisama ma seda ka jätta ei tahtnud ja palusin sealt, kust kiri tuli, selle kohunikuabi kontakte ja jäin ootele. Vast siis selgub midagi.

Jõudes hilja õhtul koju oli majakass taas koridoris. Ta kaugelt kohe ei tundnud mind ära ja ajas end puhevile. Ütlesin talle, et mäu ja tema leidis, et mäu on aktsendiga aga sobib. Juhatas mind perenaise ukse taha ja ma nagu kassiga juba eelnevalt kokkulepitud, koputasin. Ust avas perenaise sõbrants ja kass eriti sellega rahul ei olnud ja mõtles kojuminemise suhtes ümber. Sõbrants ka ütles, et kass ei taha kodus istuda. Lükkasime punase poolvägisi ikka koju. Jõudes oma koju tuli meelde, et mul juba palderjan valmis ostetud. Võtsin vana puuvillase niidirulli, sidusin veel niidid hävimatu nööriga omavahel kinni ja kallasin tinktuuriga üle. Koputasin taas kassi korteri uksele. Proua avas kass süles. Ei jõudnud ma seletamagi hakata, et see niidirull annab loomale pikaks õhtuks tegevust, kui kõuts osavalt lõi selle mul käest ja tormas rullile järgi. Tundub, et see talle täitsa meeldis.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud