Ühistumuti päevaraamat

22 mai, 2017

Korraline üldkoosolek

Postitas kategoorias Määratlemata

Algul oli tööl kiire, siis ilm ilus ja ma pole vahepeal midagi kirjutanud.

19. mail oli üldkoosoleku päev, mida ei toimunud, kuna kohal oli 3 inimest ja juhatus. See on meil juba tavaks saanud, et koosolekul üleüldse heal juhul saab 20 häält kokku 120-st.

Kohal olid kõige pretensioonikamad inimesed.

Üks ei olnud ventilatsiooniga rahul, praegu ei öelnud enam midagi.

Teine eelmisel koosolekul õiendas, et juhatus ei tee muud, kui kutsub koosolekuid kokku ja meie raamatupidamine ei kõlba kuskile (ise ta ei ole meie raamarupidamisdokumente kordagi küsinud vaadata). Pakkus eelmisel koosolekul üldse juhatus ära jätta ja asjad saavad iseenesest ka toimuda. Lõpuks palusin kõik pretensioonid kirjalikult meilile saata ja lisame neid protokollile, pole ta midagi kirjutanud.

Kolmas, see prussakatõrjevastane, kellega lubasime peale koosolekut pikemalt rääkida. Ta rääkis ikka seda sama ja mul hakkas närv üles ütlema. Ma juba anusin teda, et pöördugu meie vastu kohtusse! Jutul lõpp!

Uus koosolek tuleb 31.05. olenemata osalejate arvust.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud