Ühistumuti päevaraamat

4 juuni, 2017

Käidud külas

Postitas kategoorias Määratlemata

Täna käisin sellel proual kodus, kellel tegin ise prussakatõrjet ja kellel oli mustmilljon prussakaid. Tahtsin näha tulemust.

Vaatasin köögikappi, kus eelmine kord pudenes prussakaid hulgi juba ukse avamisel, vaatasin lakke, kus nad eelmine kord rahulikult peesitasid, vaatasin kraanikausi alla ja jäin tulemusega väga rahule. See oli küll suht põgus ülevaatus, aga ei näinud ühtegi prussakat! Kui veel kuskil keegi alles on, siis seda on väääga palju vähem, kui enne. Proua ka õnnelik. Noh, hakkan siis minema. Jaaa… selgub, et uks kinni ja välja ei saa. Proual on lukk katki ja kuna tulime koos tuppa ja tal plaan oli peale seda edasi minna, siis jäi võti väljapoole. Mul telefon koju jäänud. Mnjah, piilun ukseaugust välja, kas keegi möödub ja teeb lahti. Siis panin pea tööle: seespool puudus link ja ust kinni ei keeratud, pistsin oma võtme ukselingi auku ja keerasin ukse lahti. Jeee! Olen tegija!

 

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud