Ühistumuti päevaraamat

20 august, 2017

Uus uputus

Postitas kategoorias Määratlemata

See juhtus jälle. Kõne kolleegilt, et teisel korrusel uputab. Mina tulin just dušši alt, aga kohe tulen. Vaatame, et kolmandal ka uputab. Neljandal polnud kedagi kodus. Läksin koju telefoni numbrit otsima. Helistasin perenaisele ja seletasin olukorra ära. Perenaine ise on Saaremaal homseni, korterielanik Raplas samuti homseni. Samal ajal kolleeg käis keldris poolt korrust kinni keeramas. Panin omanikule hingepeale, et Raplast on paar tundi tulla, aga inimesed peaksid veeta määramata aja istuma.

Lühem järgneva kokkuvõte on selline: kella kaheteistkümneks öösel jõudis elanik koju ja hakkas paaniliselt koristama. Vesi lahmas katkisest segistiühendusest. Muide, see pole esimene kord, kus katkine segistiühendus uputust põhjustab. Millest neid küll tehakse?!

Päriselt muretsema mind pani teine asi. Kui elanik tuli, siis vesi lahmas. Kolleeg pani ju keldris kraani kinni!  Meil on seal veevärk nagu mets, vaja kaarti ja kompassi orienteerumiseks. Veearvestite juures on korruste numbrid kirjas. Käisin ise vett lahti keeramas. Mis kuradi vooliku kaudu see vesi just sellesse korterisse jõuab?! Tuleb välja, et poole ööni vesi lahmas ja alumised naabtid nutsid. Tilkuma jääb neil vähemalt hommikuni. Oh, seda iseehitamist… juhatus nüüd tegelegu… korterid maha müüdid, uued omanikud üldse midagi ei tea. Ma keeldun kuidagimoodigi vastutama selle eest, et juhatus ei tea täpselt kust mis korteril saab kraani kinni keerata ja kas saab üldse seda teha. Veetoru kraanid on kulla hinnaga ja neid on raske saada – selline on mu seletus antud olukorrale.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud