Ühistumuti päevaraamat

28 august, 2017

Käit

Postitas kategoorias Määratlemata

Täna tehti elektrikäitu (käiduhooldust? käidukäimist? Mis sõna see on? Mida saab öelda sõna KÄIT?) Käisime kilbid üle, sai pingutatud kõik ühendused ja elektrik läks ära. Minul ka oma asju ajada, läksin minema. Umbes veerand tundi hiljem helistab kolleeg, et helistati esimeselt korruselt ja neil on korteritest elekter läinud. Helistan omakorda elektrikule ja räägin jutu edasi. Temal kohe selgus peas, ju on ta peakilbis kogemata kaitsepaneeli paigaldamisel kaitsmele vastu läinud, lubas kohe tagasi tulla.

Helistan kolleegile tagasi, et elektrik tulekul. Siis helistab teine korter ja pikalt hakkab teemasse sissejuhatust tegema. Mina seepeale: “Elekter läinud? Tean! Kohe tuleb tagasi. Helistage, kui on tagasi.”

Viis minutit hiljem kolm kõnet tehtud: esimene korrus helitas minule, mina elektrikule, mina kolleegile.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud