Ühistumuti päevaraamat

14 detsember, 2017

Eksis päevaga

Postitas kategoorias Määratlemata

Just helistas see proua, keda me koosolekule ootasime, et sõimata saada. Ta tuli täna koosolekule, aga kedagi ei olnud! Väidab, et me detsembri alguses ütlesime 14. kuupäeva. See, et koridoris rippus kuulutus 13. kuupäevaga kaks nädalat, teda ei kõigutanud. Me olevat meelega salaja teinud paari inimesega koosoleku ära nii, et tema ei osaleks.

Ta oli väga usinasti koosolekuks ette valmistunud. Rääkinud  teiste ühistute juhatuse liikmetega, juristidega ja muude tarkadega. Tuleb välja, et meie varastame elektrit, vett ja raha. Ta ei soovi enam üldelektrit ja üldvett maksta. Selle raha eest, mida korjame, peaks majal olema ammu kapitaalremont tehtud. Miks me ei võiks jõulutuledega maja kaunistada? Koristatakse kehvasti ja koridorid on koledad ja veel palju muud.

Noh, mina seepeale palusin kõik pretensioonid saata kirjalikult. Vajadusel kaevaku üldkoosoleku otsused kohtusse, või meid kohtusse, või mida iganes. Või kaeban lõpuks ise laimamise eest kohtusse.

 

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud