Ühistumuti päevaraamat

14 detsember, 2017

Värdjad

Postitas kategoorias Määratlemata

Fassaditööde jooksul ikka tunnetasime mõnuga erinevat värdjalikkuse taset.

Kõrvalmajast üks hakkast sihikindlalt parkima sissesõiduteele, mis tellingute pärast oli veel kitsam. Parklast pidid autod muru kaudu välja sõitma. Helistasime Munitsipaalpolitseisse kaebusega ja mõne aja pärast tuli vihane autoomanik ja parkis mujale. Õhku jäi küsimus: mis õigusega ta vihane oli?

Oma maja rahvas on veel hullem. Hakati ehitajatele tellingute juurde prügikotte poetama. Miks?! Kojamees pea iga hommik on sealt prügi konteinerisse viinud. Kuu aja pärast probleem kadus nagu tekkiski – seletamatult.

Siis mingi seltskond ühel kenal ööl kustutas konisid vastu valget värskelt krunditud seina. Kohe kümneid konisid. Seni värskelt värvitud majaseinal koni plekke ei ole…

Kogu idiootsuse pärliks sai suuuur rasvane plekk värskelt värvitud fassaadil. Plekk tuli aknast välja visatud lahtisest kalakonservist, mis tellingutele kukkudes põrgatas vastu seina ja oma sisu laiali pritsis. Sellest korterist lendab asju pidevalt välja, sihtsalt lõdva randmega ja ei jägi sedagi, et kas keegi all on. Esitasime kaebuse omanikule. Omanik eriti ei vaevunud tegutseda: helistas, aga kedagi ei saanud kätte jne. Noh, kui plekk saab ära kaotatud, esitame lisatööde eest omanikule  arve. Seda arvet on oodata tõenäoliselt kevadel, kuna väljas on juba liiga külm värvimistööde teostamiseks.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud