KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Kartul maas
Kirjutas kerttu, 1 May, 2013   

Panin täna kartuli maha. Seekord siis kahte sorti: solist ja gala. Seemnekartuli ostsin Elva kodupoest hinnaga: solist – 3,35 ja gala – 2,99. Mõlemad 2 kg kotid. Vao algusesse sai solist ja taha poole gala. Solistil olid väiksemad kartulid ja pikemad idud. Vao lõppu jäi natuke ruumi ja sinna panin segamini türgi oa ja musta rõika. Panin ka kurgi seemnest kasvuhoonesse ära.3 kommentaari - “Kartul maas”
  1. Siki Says:

    Kas kartuli jaoks veel vara ei ole? Ma kuulnud, et kartul maha ikka alles siis, kui toomingas õitseb…

  2. kerttu Says:

    Kuidas võtta? Natuke nagu vara on, aga samas eelmine aasta panin kartuli maha 28.04. Muidugi eelmine aasta oli soojem. Teen kõikke asju pigem varem – kui on võimalik, teen ära, edasi ei lükka. Usaldan sisetunnet, siiamaani kahetsema pole pidanud. Aga kes teab?

  3. Siki Says:

    No loodame, et ei ole ikka siis vara. Ise küll veel ootan sellega pisut:) Eks sellevõrra hakkad Sa ka siis varem saaki saama, mis iseenesest on ju hea :)


Kommenteeri«     »