KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Armsad Petuuniad
Kirjutas kerttu, 11 February, 2014   

Seekord, siis sellised petuuniad:

 

DSCN5502

 

Nüüd nendest natukene, mis olen lisaks seemnemaailma tellimusele juurde ostnud:

 

1. Snowball 0,41.-

 

õoi

 

DSCN5494

 

2. Fire Chief 0,26.-

 

DSCN5491

DSCN5500

 

3. Sophistica 1,50.-

 

DSCN5492DSCN5498

 

Seemned läksid mulda õiepäeval 11. veebruar kell 17:00

Samal päeval ja samal ajal sai mulda ka raudürt.4 kommentaari - “Armsad Petuuniad”
 1. iirisesõber Says:

  Ma vaatan,et Sa kasvatad enamus suvelilli ise.Väga tubli!Väga ilus valik petuuniaid.Mina olen viimasel ajal ripppetuunia ostnud beebitaimedena.Ise suureks kasvatanud.Tavaliselt olen märtsis bauhoffist ostnud.Minu lemmikud on väikeseõielised
  Million Bells® sordid.Astrid ,peiusilmad olen ise kasvatanud.Tomati ja paprika kasvatan kindlasti ise.
  Homme plaanin esimese külvi teha-paprika ja potitomati(paar seemet)muidu ikka külvan 10. märtsi paiku.Sel aastal ostsin varakult seemnemaailmast käsnkõrvitsa(luffa) ja maapähkli seemneid.Tahan natuke eksootikat ka proovida.Pidid meie kliimas kasvama.
  Päikest ja ilusat aiahooaja algust!

 2. kerttu Says:

  Mulle meeldib ja ise ettekasvatada, siis jõuab nagu aiahooaeg kiiremini kätte. Kuigi ega ma ostan poest ka, eelmine aasta ostsin ka mõned petuunia beebitaimed. Kuid samas see tärkamisvõlu on nagu kõige ägedam – nägin juba unes ka kuidas seemned idanevad. Ma panen ka täna paprika mulda. Väga lahe on see käsnkõrvits, ausalt öeldes ei olnudki sellest varem kuulnud – pidin googeldama. Aga kuidas seda kasutatakse? Jõudu ja jaksu Sulle ka ning mõnusat tulevast aiahooaega!!!

 3. iirisesõber Says:

  Panin kõik käsnkõrvitsa seemned täna potti.Lugesin,et pika kasvuajaga.Kui ikka kõik idanevad,siis võid ühe poti endale saada.Muidugi kui soovi on!

 4. kerttu Says:

  Väga Armas :) siis teeme vahetust millegagi, mis mul tulema hakkab.


Kommenteeri«     »