Tööd jätkuvalt pole

Vaatasin töökuulutusi, aga uusi kuulutusi pole. Ka pole mulle helistatud sealt, kuhu ma oma CV saatsin. Aga nii kiiret reageerimist ei tasu loota.

Mu CV vastu on ühes portaalis üks kord huvituntud. Kuid üldiselt on seis sama.

Vend rääkis, kuidas tema tööd otsis, et käis ettevõtetes kohapeal ja andis oma CV. Et sai palju eitavaid vastuseid.

Ütlesin, et ma ei julge minna, et kardan sealt uksest sisse astuda. Aga ta ütles, et alguses on jah raske, aga siis läheb paremaks. Tulevad kogemused või nii.

Seega mõtlen, et kui ma varem ei julge, siis alates järgmisest kuust teen omale plaani ja hakkan ettevõtetes käima. Otsin enda jaoks sobivad ettevõtted ja lähen. Eks näis, kuidas see mul ka õnnestub.

Natuke kardan, et mulle helistatakse ettevõttest, kuhu ma saatsin oma CV. Ma mõtlen, et mida ma siis ütlesn ja millest ma siis räägin. Samas ma ei peaks üldse kartma, sest kui esitatakse küsimus, siis ma lihtsalt vastan. Selles ei ole mitte midagi hirmutavad.

Võib-olla kardan ka elu muutust. Et pean järsku hakkama hommikuti ärkama ja kuhugi liikuma. Samas on see hea. Tekib rutiin ja lisaks sellele saab ka raha ning elu tundub vähekegi stabiilsem.

Ühesõnaga, muutus kindlasti toimub, aga asi läheb ju paremaks. Seega ära karda, vaid hoopis looda, et sealt helistatakse.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>