Kursusetöö

Täna sisestasin 2010. majandusaasta aruande andmed Excelisse. Seega nüüd on kõik andmed tabelis, v.a 2011. aasta omad, aga veel ei ole seda majandusaastaaruannet esitatud. Kusjuures olen kõik kroonisummad ümber eurodeks arvutanud.

Tegin Wordi dokumendid alapeatüki osade jaoks, et ühesugune info kokku panna, et siis kokku monteerida juba kursusetöö jaoks vajalik teksti lõik.

Ma hakkasin juba teksti osadeks jaotama, aga eriti palju ei saanud seda teha, sest vend vaatas mingeid videoid ja see heli häiris mind. Ma ei suutnud keskenduda loetavale tekstile. Lootsin, et homme tuleb mul vaikne päev ja ma saan rahulikult oma tööd teha. Aga nüüd kui mu isa siin on (pidavat olema pühapäevani), siis võib arvata, et ma taas ei saa oma tööd teha.

Aga ma püüan. Raskused on selleks, et neid ületada ja ma ei peaks otsima põhjusi, miks ma ei saa seda teha. Selle asemel peaksin ma keskenduma hoopis sellel, kuidas ma saan oma tööd selles „segaduses“, mis siin valitseb, kirjutada.

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>