Töö

Olen pool päeva kulutanud selle töö jaoks, st esmaspäevase töö ettevalmistuseks. Olen otsinud Tartu raamatupidamisteenust pakkuvaid ettevõtteid. Otsisin ka Tartus tegutsevaid kontoritarvete müügiga tegelevaid ettevõtteid. Kirjutasin valmis ka teksti, mida ma räägin, kui ma helistan. Ma isegi harjutasin seda, tegin parandusi ja lindistasin ning kuulasin, kuidas kõlab ja kui kiiresti ma räägin.

Peale selle kirjutasin arvutisse ümber ka selle töökoha positiivsed ja negatiivsed küljed. Kirjutasin ka töökäigu, mis järjekorras tuleb asju teha. Otsisin mõned konkurendid ja vaatasin hindu. Tegin selgeks ka analoogtoonereid tootvad firmanimed.

Ühesõnaga olen selleks tööks end kõvasti ettevalmistanud. Püüan homme olla hästi tavaline ja mitte pabistada. Saagu, mis saab. Püüan mitte pabistada, sest kui ma pabistan, siis läheb asi ainult hullemaks. Ma kujutasin korraks helistamist ette. Tundus üsna lihtne, aga kui ma hakkasin ette kujutama, kuidas ma tööle lähen ja ootan. Siis ma läksin juba pabinasse ning hakkasin kartma. Just see ootamine tekitab pabinat. Tegutsedes lihtsalt pole aega karta ega pabistada.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>