Paastumine I katse: 3. päev söömata

Kaal langes -0,6 kg.

Täna on siis kolmas päev ilma söömata. Ja täna oli ka jooksmise päev. Joosta oli raske, sest jõudu ei olnud eriti ja kippusin hingeldama. Viimased viis jalgadetõstet olid nii vaevalised ja lohakad. Ma ei kujuta ette, mida ma teen kolmapäeval ja reedel. Vist jalutan oma ringi läbi.

Täna jõudsin veel oma jooksmise sektorid joosta.

Vend pakkus mulle muffineid, aga ma ei võtnud neid. Seegi hea. Nälga ma eriti ei tunne enam.

Lõuna ajal jõin oma vett ja ei kulutanudki raha. Pärast tööd ostsin sidrunimahla või –hapet. Nüüd saan endale maitsega vett teha.

Kõht on ka täitsa ok. Pärast jooksmist muutus alakõht natuke paiste, aga mitte häirivalt.

Unes nägin ma jälle, kuidas ma ennast unustavalt söön. See kord sõin ma siis moosi-saiakest. Taaskord sain ma sellest alles siis aru, kui olin selle ära söönud. Ja loomulikult olin ma jälle enda peale pahane. Kuid kui ma aru sain, et see on kõigest uni, siis olin õnnelik.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>