Paastumine I katse: 4. päev söömata

Kaal langes -0,5 kg.

Täna on mul siis neljas päev ainult vee peal. Täna ma ei näinud söömist unes. Võib-olla nägin, aga ei mäleta. Nälga ei tunne, kuid see muffin seal köögilaual kutsus küll mind sööma. Aga suutsin eemale hoida.

Täna peaks olema trennipäev, kusjuures see raske. Jalgade trenn koos 100 kükiga. Loodan, et suudan selle ära teha pärast tööd.

Kui mu kaal samas tempos langeb, siis võin juba reedel alustada pudru söömist. Mõtlesin, et teen neljapäeval pärast tööd pudru valmis ja reede hommikul juba söön oma putru. Tegelikult tulekski hommikuti ilusti kõht täis süüa ja seda ma püüangi tegema hakata. Pärast tööd jääks söömine hiljapeale. Püüan vältida peale kella 18.00 või 19.00 igasugust söömist. Aga ma ei hakka selles väga range olema, nii kaua kui mu kaal püsib lubatud piirides.

Ma jalutan töölt koju ja see on mu jalgadele uus koormus ning mu jalalihased valutavad. Samas on see hea, sest see näitab, et toimub trenn ja rasva põletamine ning lihase kasvatamine. Peeglist vaadates tundusidki jalad natuke jämedad (selle anoreksiku kõhu kõrval).

Mu kõht on nüüd liiga kõhna ja ma ei julge enam oma tressipluusi seljast ära võtta. Kardan, et inimesed hakkavad arvama, et ma olen anoreksik ja hakkavad mu peale viltu vaatama ning sosistama. Usun, et ma kosun, kui ma jälle sööma hakkan. Seega ma varjan oma keha mingi aeg. Plaani kohaselt hakkan putru vähehaaval sööma alates reedest ja esmaspäeval söön ma juba kõike (šokolaad, sai, mandlid jne).

Kardan veel, et mu kaal langeb liiga madalale, kui ma sellest plaanist kinni pean. Loodan, et midagi hullu ei juhtu. Mul pea käib natuke ringi ja natuke olen ma ka jõuetu. Kardan just homset päeva, siis on mul jooksmise päev. Ei tea, kuidas ma selle üle elan.

Nälga tundsin ma täna tööl kella 16-ajal. Aga muidu ei kurda selle üle. Vend pakkus kooki ja torti. Vaatasin, väga maitsvad nägid välja. Aga ma ei võta. Viin oma plaani ikka lõpuni. Ma võin hiljem ju ise endale midagi head osta.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>