Paastumine I katse: 5. päev söömata

Kaal taas langes -0,5 kg.

Täna on siis viies päev ilma söömata. Ning täna on ka see päev, mis saab mulle olema raske. Pean ju pärast tööd jooksma minema. Olen üsna jõuetu ja närviline. Hommikul oli kõht tühi ja pidin end sundima toidust eemale hoidma. Öösel ka kõht korises. Samas unes ma söömist ei näinud või olin nii väsinud, et magasin sügavalt ja ei mäleta.

Tegelikult olen ma oma soovitud kaalu juba saavutanud ja tänase hommiku seisuga olen saanud 0,9 kg n-ö preemiaks. Kuid siiski ma teen oma eesmärgi ja toitumisplaani lõpuni. Eile õhtul mulle tundus, et kaal oli tõusnud. Võib-olla olin vett palju joonud. Nüüd joon ma pärast tööd ühe liitri vett, aga see jääb kella 19-20 peale ja ma pean kiiresti jooma, sest kui ma hiljem jooksin, siis häiriks see mu und. Tassi teed joon ma ka pärast tööd.

Võib-olla ma täna ei suuda oma tavalist normi joosta, siis ma kõnnin, aga ikkagi ma lähen ja püüan. Täna on tööl ka keeruline päev ja ma usun, et see jooksmine on hea, et oma närve puhata. Kuna maa töölt koju jalutan, siis selle võrra on ka raskem joosta, sest justkui osa trennist oleks sellega tehtud. Pealegi mu jalalihased ikka veel valutavad. Tundub, et isegi rohkem, kui eile. Ma ju tegin oma 100 kükki ka (nende valutavate lihastega). Usun, et järgmine nädal on asi parem, siis ma söön korralikult ja organism on vast harjunud selleks ajaks mu jalutamisega.

Töö juures lõuna ajal ma ka jalutan. Tundaega jalutan linna (raamatukokku) ja tagasi. See ju ka nagu treening. Ometigi jalgade ümbermõõt ei kahane nii kiiresti kui kõhu oma. Loodan, et suurenemisega on sama asi. Et pigem suureneb kõhu ümber mõõt (kui ma taas sööma hakkan) kui jalgade oma.

 

Käisin täna jooksmas. Sain oma jooksime sektorid joostes läbitud. Ja ma veel elan. Pea käis küll ringi ja ma hingeldasin ning kartsin, et kukun kokku. Aga ei kukkunud. Jalgade tõsted tegin ka ära.

Täna tundsin ka tööl olles tühjakõhu tunnet ja koju jõudes oli ka kõht tühi ning külmkapis olev söök tundus nii ahvatlev ja see muffin köögilaual on üliahvatlev. Külmkapi ust avades ma ei vaadanud täpselt, mis seal on. Vaatasin, et mingi söök, võtsin oma sidrunhappe ja panin külmkapi ukse kinni.

Täna ma lõuna ajal ei jalutanud linna, käisin pargis istumas. Seega natuke jalutamist vähem. Sääremarja lihased valutavad ikka veel. Kõndida on juba natuke raske. Kuid töölt koju ma siiski kõndisin.

Mulle tundub, et mu jalad on ka kahanema hakanud. Täna imetlesin neid. Nimelt oma reielihased ja reieümbermõõtu. Loodan, et see jääbki nii, isegi siis, kui ma taas sööma hakkan.

Ma näen nüüd välja nagu anoreksik. Olen liiga kõhna. Mu käed on liiga peenikesed ja vööümbermõõt. Ma ei julge enam jakki ära võttagi. Kuid täna käisin juba ilma jakita. Polnudki väga hull. Isegi suutsin ära unustada, et olen kõhna. Mu püksid on mulle nii suureks jäänud. Olen juba uued teksased auga välja teeninud, aga ei raatsi seda kulutust veel teha.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>