Võtsin kaalus juurde 1,1 kg

Kuna ma eile ei jõudnud oma trenni teha, siis tegin täna hommikul pool trenni ja õhtul pärast jooksmist teise poole trennist. Täna käisin ka kassile hambapastat ostmas ja mul oli kaasas ka venna sülearvuti. See oli üsna raske ja osalt ka nagu trenni eest.

Täna sõin ühe jäätise, umbes 12 tükikest šokolaadi, kaks liha (paneeritud ja grillitud), ühe pihvi, oma putru poole ruska jagu, ühe kringli tüki ja jõin porgandinektarit, 0,5 klaasi ploominektarit (lahjendasin seda veega), kaks tassi musta teed (üks tass koos suhkruga).

Seda oli ka mu organismile liiga palju. Kõht on punnis ja valutab. Mul on tohutud gaasid, aga välja ei tule midagi. Homme peaksin vist jogurtit või hapupiima ostma.

Mu kaal on natuke üle lubatud normi. Seega pean oma toitumist jälgima. Ma koormasin oma organismi toiduga üle. Pean vaiksel söömist harjutama, väikeste kogustega. Pean korralikult jälgima, kui palju ma söö. Sest kui ma liiga palju söön, siis hakkab mul väga halb.

Välimuse koha pealt nii palju, et momendil olen oma jalgadega rahul. Kõht on hullult paistes. Ootan kui see tagasi tõmbub ja vaatan, mis kuju see siis võtab.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>