Kaal tõusis 0,5 kg

Mul ilmnevad nüüd buliimiku tunnused. Ma söön meeletult ja ei kannata üldse nälga. Täna sõin ka liiga palju. Pean jälle nälgima hakkama. Täna võtsin ka 30 ml kõhulahtistit, sest kõht on juba mitmendat päeva kinni.

Täna sõin maasikaid, pool kringlitükki, mandleid, 8 viilu saia merevaigu ja pasteediga, kaks kommi, poole rusika jagu putru, paneeritud lihatüki, sinki ja vorsti. Täna püüan rohkem mitte süüa ja homme püüan piirduda vaid 15-se pudruga. Vast saan nii oma seedimise korda ja kaalu stabiilseks.

Hommikul magasin natuke kauem ja ärkasin kell 8.00 ajal, siis tegin trenni jalgadele ja käisin pesemas.

Kõht on mul väga paistes, aga täna ei valuta ja ei ole ka paha olla. Olen vist oma naha jälle suureks venitanud. Ma ei mõista, kuidas ma kõik nii käest ära lasin. Olin ju nii lähedal. Ei suutnud enam oma isusid kontrollida.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>