Tööprojekt

Täna rääkisin oma n-ö otsese ülemusega (teise kliendihalduriga). Sain ühe asja selgeks räägitud. Küsisin, et kas üks töökoht kaotatakse/koondatakse ära. Mulle öeldi, et ei koondata. Et üks töökoht tehakse juurde, kuid probleemiks on see, et kus hakkab selle inimese töölaud asuma.

Siis küsis mu otsene ülemus, et kuna ma sinna Tallinna mõtlen kolida. Ütlesin, et selleks läheb mul vähemalt aasta. Pean enne kõvasti raha koguma. Siis ütlesin, et oktoobrini ma töötaksin seal, kui see on võimalik. Mul jäi ütlemata ja täpsustamata see, et kui palju ta tahaks, et ma talle oma lahkumisest ette teataksin. Aga ma saan seda veel teha. Nüüd on tal rahulik kuni oktoobrini, sest ma ütlesin, et selle ajani ma oleksin seal kindlasti. Mul on ka rahulik, sest tean, et ta arvestab minuga selle ajani.

Oktoobris hakkan ma otsima ka erialast tööd. Muidugi see sõltub ka, mis emotsioonid mind sel hetkel valdavad ja kui suur või väike on minu sissetulek.

Miski häiris mind mu töö juures, aga ma ei suuda meenutada, mis see oli. Hommikul korraks meenus. Mõtlesin, et panen selle kirja, aga mul läks tööleminemisega nii kiireks, et ma ei jõudnud, seda kuhugi kirja panna ja nüüd on see meelest läinud.

Võib-olla oli selleks häirivaks asjaks see, et ma helistasin ja mulle öeldi, et nad täidavad toonereid. Ma pakkusin neile variandi, et ma teen neile võrdleva hinnapakkumise. Kuid sellel ettevõttel oli Samsungi printer. Selle peale mu otsene ülemus ütles, et sinna pole mõtet pakkumist teha, sest me ei suuda teha soodsamat pakkumist kui tooneri täitmine. Mulle jäi mulje, et ma oleksin pidanud kõne lõpetama, kui klient ütleb, et ta täidab toonereid. Samas oli mu otsesel ülemuse täna täpselt sama situatsioon. Siis ta natuke torises, aga tegi ikkagi pakkumise. Kusjuures ta ise pakkus ka võrdlevat hinnnapakkumist kliendile, kuigi kuulis, et nood täidavad oma toonereid ja minu teada oli sealgi tegemist Samsungi või Brotheri printeriga.

Kirjutan siia ka selle targa teksti ja kuhugi veel, et äkki siis jääb see mulle meelde. Originaaltoonereid saab täita, sest need on kõvema korpusega kui analoogid. Kuid täitmise puhul jäetakse tooner seest puhastamata ja seetõttu on täidetud tooneri kavliteet oluliselt kehvem kui analoogtooneril. Analoog toonereid ei saa täita. Kuid täitmine on odavam kui analoogtooneri soetamine. Kui kasutatakse toonerite täitmise varianti, siis soovitakse teada originaaltooneri hinda, sest mingil hetkel tuleb see osta uus tooner, sest ühte toonerit ei saa lõputult täita. See lõik on väga kasulik ja info rohke. Võib-olla peaksin ma selle endale kukile üles kirjutama ja välja printima.

See kord said postitused üsna mahukad. Arvan, et kõik oluline sai nüüd kirja. Kui ei saanud, siis teen seda homme või kunagi hiljem.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>