Kaal langes -0,5 kg

Sõin putru, ühe nisukliiküpsise ja jõin teed.

Homme võib mu kaal tõusta. Püüan selleks valmis olla. Kõht on jubedalt tühi.

Eile vaatasin telerit ja seal oli söögistseen. Minu kõht hakkas korisema. See oli minu jaoks raske katsumus.

Kui see seaduspärasus kehtib, millest ma eile kirjutasin, siis homme mu kaal tõuseb +0,5 kg ja siis langeb kahe päevaga ühe kilogrammi jagu. Sellest tulenevalt peaksin ma oma soovitud kaalu saavutama kaheksa päeva pärast. Kui mu arvutused õiged on.

Kuid seda vaid siis, kui ma suudan jätkata sama toitumiskavaga. St ilma õhtusöögita, lõunaks nuudlid ja hommikul puder ning üks küpsis. Õhtul võin premeerida end ühe ainsama kommiga. Kindlasti pean veel mõned päevad nälja tunnet taluma. Aga loodan, et mu organism siiski harjub selle uue korraldusega ära ning järgmine nädal ma enam nälga tundma ei pea.

Komistuskiviks võib saada nädalavahetus. Püüan olla hästi tähelepanelik. Ja hoida rangelt kinni oma toitumisplaanist.

Täna öösel sain magada, aga kella viie ajal hommikul läksid mõlemad jalad krampi, vaheldumisi ja mitmel korral. Hommikul kell kuus helises kell ja siis veel sääremarjalihased valutasid.

 

Pärast tööd:

Lõunaks sõin nuudleid ja õhtul sõin ühe kommi.

Homme ma söön nuudleid kuivalt, sest mul on plaanis minna oma praktika kohta. Kardan, et mulle antakse seal süüa. No kuidas ma sellest keeldun. Samas ma olen oma eesmärgile nii lähedal. Homme on ju ka see kaalu tõusmise päev.

Pean vist südame kõvaks tegema ja viisakalt loobuma. Ütlen, et ma just sõin ja kõht on täis. Muidugi viisakalt ka tänama.

Täna oli jooksmise päev. Ilm oli meeletult soe, aga ma ei viitsinud ega jaksanud joosta. Joostes mu sääremarjalihased andsid ka tunda. Valutasid ja siis vahel ma ei jõudnud oma jalgu tõsta ning peaaegu komistasin. Jalad ei kandnud ka mind. Püstiseismisega oli mõnes kohas raskusi. Mõtlesin mitmel korral, et enam ei jaksa joosta, et pigem kõnnin selle ringi ja lõpetan selle jooksmise asja üldse ära.

Samas ma lähen ju väga paksuks kui selle lõpetan. Aga kui ilmad väga kehvaks lähevad, siis arvan, et teen selle lõpetamise otsuse ikkagi. Mõtlesin, et hakkan kodus hüppenööriga hüppama, esialgu sada korda ja siis tõstaks seda koormust. Aga see on esialgu ainult mõte. Samas oleks hea, sest see oleks hoopis teistsugune koormus lihastele ja võtaks oluliselt vähem aega kui jooksmine.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>