Kaalulangus peatus (see tekitab minus negatiivseid tundeid)

Mu kaal püsis muutumatuna. Hea on see, et eilne toitumisalane libastumine ei toonud kaasa kaalutõusus, kuid negatiivne on see, et äkki homme ka kaal ei lange. Et selle toitumiskavaga ja toidukogusega jääbki mu kaal selliseks ja enam ei lange. Mul on puudu -0,3 kg. Kui mu kaal langeks 0,3 kg võrra, siis ma juba näeksin oma soovitud kaalu numbrit. Usun, et see oleks hea motivaator jätkamaks ja pingutamaks.

Ma ju lubasin endale, et kui ma saavutan oma soovitud kaalu, siis premeerin end pükstega. Kuid mu soovitud kaal võib kõikida 0,9 kg võrra. Minu jaoks on oluline see esimene number. Ma näen vaid seda ja keskendun sellele.

Nüüd olengi väga ebameeldivas olukorras. Olen oma soovitud kaalule nii lähedal, kuid samas tundub see kättesaamatu. See 300 grammi pole isegi võipaki kaal. Sellise väike kaalulanguse võiks saada imelihtsalt. Näiteks ei sööks terve päeva, kuid ma tean, et siis tekiks meeletu nälg, mida ma ei suuda kontrollida ja asi muutuks vaid hullemaks.

Ühesõnaga. Sellise väikse kaalulanguse soov ahvatleb mind drastilisi meetodeid kasutama. Kuid ma ei tohi ahvatlusele järele anda. Jätkan oma vana kavaga ja olen kannatlik. Kaalulangus peab olema stabiilne. Siis on lootust, et uus ja madalam kaal jääb ka püsima.

Täna hommikul oli trennipäev ja rõhuga kätele. Homme on jooksmise päev ja seda peaksin ma pärast tööd tegema. Loodan väga, et mul on jõudu ja sihikindlust seda teha. Viimasel ajal on mul juba jooksmise vastu tõrge tekkinud. Olen tüdinenud, sest ega see erilist tulemust anna. Teen seda lihtsalt selle pärast, et kardan, et kui ma jätaks jooksmise, siis mu kaal kasvaks meeletutesse kõrgustesse.

Kuid jooksmise peale kulub nii palju aega ja energiat. Peale selle ma ju jalutan koju ja see võtab ka oma tundaega mu elust. Samas on mulle kasulik väljas värske õhu käes viibimine.

Ma pole veel suutnud jooksmise päeval, mis jääb nädala sisse, oma kursusetööga tegeleda. Ma olen nii väsinud, et vaevu-vaevu suudan ma oma kohustuslikud tegemised ära teha. Kuna ma lähen nüüd tööle kella 8.00-ks, siis pean kassile toidu panema juba õhtul, sama lugu lillede kastmisega ja kassi kammimisega.

Kui ma tuleksin bussiga koju, siis säästaksin tund aega, kuid jääks ära trennimoment ja värskes õhus viibimine ning mõtete kogumine. See jalutamine on natuke ka rahustav. Olemine ise-endaga. Ei tea, kui see ära jääks, kas ma oleksin siis närvilisem..

Aga ma arvan, et paar nädalat ma veel jalutan. Siis mõtlen kõik uuesti läbi ja võib-olla hakkan bussiga koju tulema. Annan endale võimaluse kohaneda ja harjuda. Võib-olla tuleb mul kuskilt motivatsioon ja ma suudan ühe päeva jooksul rohkem korda saata või vajan vähem uneaega. Elu on ju ootamatusi täis.

Täna sõin lõunaks nuudleid ja õhtul sõin ühe kommi ning jõin tassitäis musta teed. Päeval jõin ka üks või kaks tassi teed.

Täna on mu kõhuke täitsa normaalne. St ilus ja mulle meeldib. Kõht on tühi. Enne kommi söömist oli ikka meeletult tühi ja korises, kuid ma suutsin söömisest hoiduda. Mõtlen juba homsele hommikusöögile.

Vanaema ütles, et herned on juba valmis. Seega järgmine nädalavahetus sõidan maale herneid sööma. Usun, et seal ma söön end üle ja kui ma lähen kaheks päevaks, siis jääb mul kolm trenni tegemata, sest ma läheksin reedel pärast tööd. See tähendab, et jääb ära reedene jooksmine ja laupäevane trenn ning võib-olla ka pühapäevane jooksmine. Siis tuleks mul see kõik aegamööda tagasi teha. Kusjuures ma sööksin end üle ja siis tuleb jälle seda neetult rasket kaalulangetamist teha. Ma pean vist sellega harjuma. St harjuma näljatundega ja sellise toitumiskavaga nagu see mul praegu on.

Ei tea, kui palju mul vanaema juures see kaal tõuseb ja mitu nädalat (kuud) ma pean end piitsutama, et saavutada taas praegune kaal või soovitud kaal. Aga ma siiski riskin.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>