31. juuli 2012 „Kaal langes -0,4 kg (s.o hea)“

Ma ei jõudnud eile (31.07.2012) sissekannet teha. Kuid ma kirjutasin paberile ja nüüd avaldan selle ka oma blogis, seda küll vale kuupäeva all.

 

Hommikusöök on jätkuvalt sama: puder, tee ja üks küpsis. Seekord kaeraküpsis.

Jalad ei tõmbunud täna krampi. Eile tegin jalgadele venitusharjutusi. Võib-olla sellest oli kasu.

Enamus trennist tegin ma ära eile õhtul. Täna hommikul tegin kaks harjutust ning selleks kulusid täpselt need planeeritud 10 minutit.

Välimus on nii ja naa. Täna vaatasin oma bikiinivormi. Võib juba randa minna, kuid samas pole see veel perfektne.

Soovitud kaalust lahutab mind veel -0,4 kg. Kuid kui täna kaal tõuseb, siis jätkan ma oma toitumisplaaniga. Suur kaalutõus on tulemas nädalavahetusel. Arvestan 1,3-1,5kilogrammise kaalutõusuga. Loodan, et see on siiski väiksem. Veel parem kui kaalutõusu poleks üldse.

Peale tööd:

Lõunaks sõin nuudleid. Õhtul jõin teed ja sõin ühe kommi. Kuid juhendaja juures sõin end ogaraks. Sõin umbes 100 grammi šokolaadikomme, seitse tomatit, kaks kurki, pool sepikut merevaiguga. Kõht on paistes ja punnis. Kaalu pale ei julge ma täna astuda.

Kogun julgust ja homme teen selle kaalumise ära. Siis on n-ö tõetund, kohtupäev (võtan vastu oma karistuse). Loodan väga, et kaal ei tõusnud üle ühe kilogrammi.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>