31. juuli 2012 „Töö“

Eile õhtul saatsin ühe CV sekretäri ametisse kandideerimiseks. Tegin selle üsna kiiruga. Eile päeval, tööjuures helistas mulle mingi number. Ma väga loodan, et see ei olnud EAS-st, sest vastasel korral ma kaotaksin potentsiaalse töökoha. Kusjuures hea töökoha (perspektiivikas asutuses, ettevõttes).

Eile rääkisin ka juhatajaga. Ütlesin, et soovin lahkuda. Kuupäev jäi lahtiseks. Täna püüan talle ka omapoolse kuupäeva edastada. Juhatajal ei olnud selle peale mingit reaktsiooni.

Täna pean hakkama helistama klientidele, kellele ma olen teinud pakkumise, st ma olen nendega juba rääkinud. Pean hakkama tegelema müügitööga. Eks see on uus kogemus. See töö või see osa tööst mulle eriti ei meeldi. Kuid ma teen nii nagu oskan.

Viimasel ajal olen ma tööl väga palju pingutanud. Kuid see polnud mul plaanis. Ja pingutamise tõttu on mul ka suur stress. Mul on tunne, et ma ei saa selle tööga hakkama.

Juhatajalt pole ka mu töö kohta mitte üldse positiivset tagasisidet tulnud.

Läksin sinna tööle mõttega, et arendan enda oskusi ja saan kogemusi ning teen nii nagu oskan. Ei pinguta (üle) ja kodus, oma vabal ajal ma töö peale ei mõtle. Püüan nüüd need 2-3 nädalat ka vastavalt sellele mõttele käituda. Tulgu sealt teiselt poolt, mis tuleb. Ma lahkun igal juhul ja mind ei peaks miski heidutama ega morjendama. Mul peaks olema ükskõik ja mul võib olla ükskõik (kõigest, mis tööga seondub).

Teiste arvamus ei ole oluline. Peamine on see, kuidas ma end tunnen. Mida mina arvan. Ja ma peaksin rohkem endale keskenduma.

Peale tööd:

Ütlesin ülemusele, et lahkun 13.08.2012 ja kui vaja, siis võin töötada veel ühe nädala. Kuid uude kohta (kui ma selle peaks leidma) lähen alates 21.08.2012. St kui ma kuhugi kandideerin, siis ütlen selle kuupäeva.

Täna sain üsna suure tellimuse. Ülemus ütles esimest korda midagi positiivset mu töö kohta. Ta ütles midagi sellist, et väga hea töö.

Täna hakkasin ka oma kliente üle helistama. Kuid ma ei saanud ühtegi pakkumist ega tellimust.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>