Kaal tõusis +0,8 kg (õudne, kuid püüan leppida)

Hommikul sõin putru, ühe nisukliiküpsise ja jõin tassitäis teed.

Täna on jooksmise päev. Tundub, et täna sajab ka vihma. Seega on halb joosta. Muidugi õhtuks võib ilm paraneda, kuid võib ka mitte. Kui ma vähegi jõuan, siis jooksen kaks ringi ja teen 80 jalgadetõstet.

Täna pean tegema ka pool neljapäevasest trennist, sest neljapäeval on taas kiire ja tegemiste rohke päev ning võib juhtuda, et ma lihtsalt ei jõua muidu.

Kardan juba maale minekut. Kui sellele kaalutõusule järgneb veel pooleteise kilogrammine kaalutõus, siis olen ma jälle alguspunktis tagasi. Seega pean maal oma söömist piirama. Pean välja mõtlema mingi strateegia. Vanaema ju pakub kõike ja kui keelduda, siis ei jõua seda kurtmist ning heietamist ära kuulata.

Ja see reedene jooksmine. Ma ei tea, mis sellest saab. Kas ma julgen selle vahele jätta? Kui jätan vahele, kuid söön palju. Kuidas mu kaal sellele reageerib?

Sellistel hetkedel mõtlen, et peaksin kaalu langetama isegi kaks kilogrammi alla soovitud kaalu. Siis jääks varu ülesöömise jaoks.

Täna ma enam oma soovitud kaalu ei näe. Sellest on puudu -0,3 kg. Ma ei tea, kas ja kui palju mu kaal tänase päeva jooksul langeb, aga kindlasti mitte üle 0,5 kg.

Peale tööd:

Lõunaks nuudlid, õhtul komm ja tassitäis teed. Õudne nälg on. Aga suutsin ahvatlustele vastu seista. Mitu korda tabasin end mõttelt, et sööks ühe kommi veel või võtaks ühe saiaviilu. Kuid need jäid söömata. Seegi hea.

Lugesin mingit artikli pealkirja, milles Anna Levandi oli öelnud, et hea figuuri retsept on väike näljatunne ja regulaarne söömine või väikeste koguste söömine (Naine24, 05.08.2012). Sellest ma järeldan, et kõik peenikesed inimesed on näljased. Öelnu nad, mida tahavad, et näiteks neil on head geenid või super seedimine või midagi muud sellist. See on taas üks tõde, millest ei räägita.

Täna ma jooksingi kaks ringi ja tegin 80 jalgadetõstet. Vihma tibutas ja seetõttu jooksin teise ringi ilma muusikata, kuid ma sain ilusti hakkama. Kodus tegin pool homsest trennist ja tegin ka jalalihaste venitusharjutusi.

Homme on plaanis ärgata kell 5:40 ja siis teen teise poole trennist. Väike kõhuke on ees. Ma ei kujuta ette, kuidas see olla saab. Mis seda tekitab? Kas tõesti on see rasv, mis tuleb tundidega? Või peaksin hoopis mingeid kõhulihaseid treenima, et olen mõned lihased treenimata jätnud.

 

Naine24, 2012. Anna Levandi hea vormi retsept on tühi külmkapp ja näljatunne. [Online] http://www.naine24.ee/924832/anna-levandi-hea-vormi-retsept-on-tuhi-kulmkapp-ja-naljatunne/ [05.08.2012]

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>