Kaal langes -0,5 kg (see on hea)

Nüüd ma näen jälle oma soovitud kaalu. Hommikul sõin putru, ühe kaeraküpsise ja jõin musta teed. Hommikul tegin ka poole oma trennist, rõhuga kätele. Selleks kulus täpselt see planeeritud 20 minutit.

Eile keetsin uue pudru, aga sellest kaeraklii kogusest oleks pidanud tegema kaks korda putru. Igatahes… Putru sai liiga palju ja terad on veidike kõvemad, puder ei keenud päris pehmeks. Jagasin pudru sektoriteks, kaheksaks sektoriks ja sõin ühe sektori hommikusöögiks. See sektor on umbes veerandi võrra suurem kui mu eelmise nädala pudrusektor. Usun, et selle nädala sektor on ka natuke suurem kui mu rusikas ning oletan, et see jääb 350-400 grammi kanti.

Kogus oli suurem ja kõht sai täis ning natuke rohkem kui täis. Kuid kuna tegemist on hommikusöögiga, siis las olla. Hommikul soovitataksegi rohkem süüa. Natuke kahju on rahast. Oleksin ühe nädala veel selle kaeraklii kogusega saanud. Kuid rahasse ümber arvutatuna on see väga väike summa. Nüüd hakkan riisiputru sööma, st kui eile keedetud kaerakliipuder otsa saab.

Arvan, et vanaema juures söön ma liialt palju ja siis ei näe ma oma soovitud kaalu 1-2 nädalat. Pean sellega lihtsalt leppima ja olema kannatlik.

Kuid augusti keskel on mul ka üks käik plaanis, taas nädalavahetusel. Plaanin Soome puhkama minna. Usun, et sellel üritusel ma luban ka endale rohkem süüa ja suuremates kogustes. Kusjuures, siis jääb ka trenn ära. Aga eks ma püüan edaspidi vähem kõike planeerida. Kursusetööd tuleb ju ka kirjutada.

Pärast tööd:

Lõunaks sõin nuudleid. Kuna pudru kogus oli suurem kui harilikult, siis kõht ei olnudki väga tühi. Nuudleid tundus ka palju. Sain ikka kõhu täis.
Õhtul sõin ühe kommi ja jõin musta teed. Nüüd on kõht jälle tühi. Varsti on magama mineku aeg. Vast pean senimaani vastu. Ja homme söön jälle üle, et siis kaks nädalat nälgida ja siis söön jälle üle jne…

Oma kõhuga ma pole rahul. Mõtlesin, et vanaema juures päevitaks, kuid ma vist ei julge jätkuvalt bikiinisid selga panna. Kui ma seal end väga täis söön, siis vaevalt ma seda teen.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Kaal langes -0,5 kg (see on hea)

 1. Maris kirjutab:

  Tere! Avastasin sinu blogi eile , kuid olen juba selle algusest lõpuni läbi lugenud. Sinu postitusi on väga huvitav lugeda, kuna mõtlen sinuga väga sarnaselt.
  Kas sa saaksid ka oma pikkuse ja kaalu avalikustada? Soovin sulle edu!

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Minu soovitud kaal on 45 kg. Minu pikkus on 162 cm. Minu preagune kaal on väga palju. 03.08.2012 kaalusin 45,8 kg ja nüüd (04.08.2012) kaalun 49,2 kg. Miks ma seda pole avaldanud? Põhjus selles, et tegemist on alakaaluga ja ma ei tahaks propageerida alakaalu. Arvan, et iga inimene peaks kaaluma täpselt nii palju, et olla oma kehaga rahul ja tunda end hästi. Minu jaoks on see 45 kg nagu kinnisidee ja tänase seisuga jälle väga kauge eesmärk.
   Väga positiivne on lugeda, et keegi mõtleb minuga väga sarnaselt. Väga suureks komplimendiks on see, et minu teksti on huvitav lugeda.
   Tänan heade soovide eest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>