Kaal langes -1,4 kg (05.08.2012)

Osa sellest langusest oli põhjustatud sellest, et eile sai kaalutud õhtul ka koduste riietega. Tavaliselt kaalun ma end hommikuti, siis on kaalud võrreldavad, sest tingimused on võrdsed.

Usun, et mingi osa sellest oli ka kehakaalu langus, kuid kindlasti mitte suur osa.

Hommikul käisin jooksmas. Jooksin kaks ringi ja tõstsin jalgu 80 korda. Ilm oli jooksmiseks väga hea: päike paistis ja üsna tugev jahe tuul puhus. Pühapäeva hommikul liigub vähe autosid ja inimesi pole ka eriti näha.

Peale selle tegin ka n-ö tagantjärgi selle ärajäänud laupäevase trenni. Trenn oli rõhuga jalgadele ja see saja kükiga variant.

Täna siis katsetasin seda varianti, et söön oma pudru sektori kahes jaos. Hommikul sõin umbes 150 grammi kaerakliiputru, lisaks sõin veel ühe tomati ja ühe merevaiguga saiaviilu. Mõtlesin, et kui ma tahan endale mingit maitseelamust lubada (nt šokolaadi, jogurtit, liha…), siis teen seda hommikuti. Täna oli selleks saiaviil sinna juurde kuuluvaga.

Pärast seda suurt söömist olen ma vastikult paks. Kõht on nii paistes, et kõhulihaseid pole üldse näha. Need on täiesti kadunud. Kui ma oma ülakeha natuke tahapoole kallutan, siis on vaatepilt kõhule täiesti talutav. Kuid selline kehahoiak on ebaloomulik ja ega nii moodi ei jõuagi kaua olla.

Olin täna üsna ahastuses selle meeletu kaalutõusu pärast ja paistes kõhu pärast. Seega võtsin 30 ml „Duphalac“ siirupit. Kunagi ostsin 200 ml, kuid see hakkab ka juba otsa saama. Saan veel maksimaalselt kahel korral seda kasutada, siis pean uue pudeli soetamise peale mõtlema. Mulle tundub, et see ei avalda enam mingisugust mõju.

Kell 15.00 sõin oma pudrusektori teise poole. Seega umbes 150 grammi kaerakliiputru ja jõin punasesõstra mahla ning vett. Õhtul kell 20:00 sõin veel kolm porgandit.

Kõht ei ole tühi, aga midagi magusat tahaks süüa. Üldse tahaks midagi näksida. Õnneks mul pole midagi näksida, sest oma küpsised ja kommis sõin ma kõik ära.

Järgmisel nädalal käin ma veel tööl. Mõtlesin, et hakkan lõunaks sööma pool pakki nuudleid ja maitseaineid ei söö. Need toon koju ja kunagi kui kaal võimaldab, siis panen rohkem vett ja teen maitsvama supi. Vaatan, kuidas mul see plaan ka õnnestub.

Otsisin täna infot ka anorexia ja bulimia nervosa kohta. Mul esineb mõlema haiguse sümptomeid, kuid olukord pole veel piisavalt tõsine, et end haigeks pidada või psühhiaatri jutule minna.

Kuid probleem on ja selleks on ülesöömishoog. Pean leidma võimaluse, kuidas seda takistada või vältida. Praegu püüan ma ülesöömist vältida regulaarsete toidukogustega ja seda kindlatel kellaaegadel. Ja kui on mingi isu, siis püüan seda ka endale lubada, kuid pigem hommikul ja jälgin kogust. Usun, et varsti (kui mitte juba homme) luban ma endale tumedat šokolaadi näiteks.

Õhtuti, peale kella 18.00 ma ei söö, v.a õhtune puder, kui ma jõuan töölt natuke hiljem koju. Püüan oma nälga kustutada vedeliku joomisega. Ja kui ma hommikul oma kõhu täis söön ja kaloririkkad isud rahuldan, siis peaksin ma suutma õhtul enda söömist kontrollida.

Ma arvan, et võin õhtul endale lubada porgandeid ja kaalikaid. See on natuke n-ö silmakirjalik või veider, et herneid ma endale ei luba, aga porgandit ja kaalikat küll. Aga ma katsetan seda asja. Loodan väga, et mu kaal homme on langenud.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>