Töö

Täna kandideerisin PRIA-sse. Seal pakuti finantsosakonda mingit kohta. Eks näis, kas ma saan sinna või mitte. Jälle jäin selle kandideerimisega viimasele minutile. See ei jäta minust head muljet, aga tööl olles ma ei suuda väga keskenduda ja kardan liialt vigu teha või et mu avaldus ei saa piisavalt põhjalik ega asjalik. Ja pärast tööd olen ma taas väsinud ja jälle jääb kõik tegemata.

Kolmnadal augustil sain e-maili, et ma ei osutunud valiktuks. See oli sekretäri ametikoht. Tollel päeval oli mul kiire ja ma ei kurvastanud, aga nüüd juba tekib mure, et kust ma selle uue töö leian.

Vaatan juba kokaabi kohti ja teenindaja-kondiiter ameteid suurtes kaubanduskettides. Aga pole veel söendanud neisse kandideerida. Mõtlen ikka, et äkki langeb mulle ootamatu õnn ja ma leian endale sobiva kontoritöö. Ja veel erialse töö.

Ma veel mõtlen ja vaatan neid kuulutusi. Kindel on see, et paregune töö mulle ei meeldi ja ma juba ütlesin, et 13. august on mul viimane tööpäev. Seega 14. augustist olen ma jälle töötu. Tunnen end natuke saamatu ja hädisena. Peale selle olen ma ka kapriisne, et iga töökoht ei sobi. Samas, mida ma olen teinud selleks, et endale meelepärane töö leida. Kas ma õpin inglise keel või soome keelt. Õpin ma uut raamatupidamise programmi või loen ma seadust. Ei, ma ei tee seda. Ütlen, et pean oma kursusetööga tegelema. Kuid ka seda ma ei tee. Seega, viga on minus. Tuleb see vaid üles leida ja paranadada. Püüangi seda teha.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>