Kaal langes -0,8 kg

Hommikul tegin pool trenni ära. Seekord siis rõhuga kätele. Planeeritud kahekümnest minutist jäi mul üle veel neli minutit. Pärast tööd teen teise poole trennist.

Hommikul sõin putru (150g) ja ühe saiaviilu merevaigu ning tomatiga. Muidugi jõin ka tassi musta teed (ilma suhkruta). Olen juba harjunud ilma suhkruta teed jooma.

Arvan, et kaalulanguse tempo nüüd pidurdub. Loodan, et järgneval 3-4 päeval on see pool kilogrammi päevas. Kuid nädala lõpus on langus kindlasti väiksem. Prognoosin, et 400 või kõigest 200 grammi päevas. Kuid võib juhtuda, et kaal ei lange üldse.

Täna püüan tööjuures süüa ainult pool pakki nuudleid. Eile ma nuudleid ei söönud, selle võrra tarbisin kaloreid vähem ja osaliselt ka sellest tulenevalt oli kaalulangus suurem.

Eks homme ole näha, kas kaal jätkab languse lainel ja millises tempos. Nädala sees suudan ma väga rangelt oma toitumiskavast kinni pidada.

Mul on plaanis osta tumedat šokolaadi, mida ma hakkaksin hommikuti sööma. Vaatan, kuidas see plaan ka töötab. (Loodan, et mul ei tule jälle seda liigsöömisehoogu. Et ma korraga kogu šokolaadi ära ei sööks.)

Pärast tööd:

Lõunaks sõin umbes pool pakki nuudleid terve paki jagu maitseainega. Homme plaanin süüa teise poole nuudlitest koos poole puljongikuubikuga. Saab vist natuke vürtsine, aga vähemalt on mingi maitse. Nuudlid vees ei ole maitsvad, need on täiesti maitsetud.

Ostsin šokolaadi ja sõin 28 grammi, kuid seda õhtul. Selle üle ma nüüd küll uhke ei ole. Peale selle sõin veel 150 grammi putru. Laua peal vedelesid viimased herned. Võtsin julguse kokku ja sõin need kõik ära. Neid võis olla umbes 0,5 kilogrammi koos kaunadega. Muidugi kaunu ma ei söönud. Oma tänased söömised lõpetasin kahe porgandi järamisega ja jõin tassi musta teed.

Päeva lõpus tegin ka teise poole trennist ära. Kõht on paistes ja jalad tunduvad ka jämedad. Aga püüan olla rahulik ja hästi kannatlik.

Täna panin teksapüksid jalga. Need teevad ju mind veel paksemaks. Täitsa õudne oli. Homme vist panen mingi jakikese peale. Ma suurt T-särki kannan kodus ja rohkem ma selliseid T-särke oma kapist ei leidnud. Samas tressipluusiga on veel natuke palav käia.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>