Kaal langes -0,2kg

Kaalun nüüd 47,1 kg. Kuna selle nädala maksimum kaal on 47,6 kg, siis on mul veel 0,5 kg kaalutõusmise ruumi. Mulle meeldiks, et mul oleks +1 kg varu ruumi, kuid asi seegi.

Eile õhtul läks mul jälle jalg krampi. Ja jalad on sinikaid täis, tundub, et veresooned on katki läinud. Lugesin, et see viitab C-vitamiini puudusele. Varsti pean endale terve rohukapi söögikausi kõrvale muretsema.

Täna käisin ma jooksmas. Jooksin kaks ringi ja tegin 80 jalgadetõstet. Üsna väsitav oli joosta. Üks kõrvaklapp otsustas streikida, seega kuulsin muusikat vaid ühe kõrvaga. Kusjuures need kõrvaklapid võimaldavad üldse väga vaikset muusikat, st MP3-l on muusika põhjas, aga ma kuulen vaikselt. Pole ka kuskilt juurde keerata.

Täna natuke tibutas ka vihma ja mul oli juba jope seljas. Ma mõtlesin, et nüüd lähevadki ilmad külmaks ja see jooksmine hakkabki nii välja nägema.

Ma siiski loodan, et ma leian veel motivatsiooni, et jooksmist ja trennitegemist jätkata. Vast see negatiivne olek on vaid täna.

Homme on trenn kodus ja rõhuga jalgadele, kuid mitte see saja küki trenn. Ja siis jääb mul kolm või neli trenni vahele. Kaks jooksmise päeva ja üks trenni päev rõhuga kätele. Samas kui see on õige, et üks päev peaks olema trennivaba, et lihased saaksid areneda, siis on ju isegi hea, et mul trenn ära jääb. Nii pikka pausi poleks vaja, kuid paus ise-enesest võiks olla.

Hommikusöök: 150 g riisiputru ketšupikastega, üks või ning pasteediga saiaviil, 16 g šokolaadi, arbuusi ja õunu, must tee ilma suhkruta.

Lõunasöök: pakk nuudleid terve paki maitseainetega ja üks puljongikuubik, üks saiaviil või ja pasteediga, üks tass teed ja üks tass musta kohvi mõlemad koos suhkruga. Peale selle veel mõned õunad.

Õhtusöök: 8 g šokolaadi, 100 g riisiputru ketšupikastega, 50 g makaroni-singisalatit, üks saiaviil või ja pasteediga, kaks tassi teed ilma suhkruta.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>