Kaal tõusis +0,2kg

Nüüd kaalun 49,2kg. Küll see kaalulangetamine on ikka raske.

Hommikul käisin jooksmas. Öösel sadas kõvasti vihma ja ma kartsin, et see kestab kuni hommikuni ning ma pean vihmaga jooksma. Kuid seekord ma pääsesin. Hommikul panin vaid kampsuni selga ja täitsa mõnus oli joosta. See kord oleksin veel ka T-särgiga võinud joosta.

Jooksin kaks ringi ja tegin 80 jalgadetõstet. Jalgu oli raske tõsta, sest pulk, millest ma kinni hoidsin, oli märg ja mu kaal on ka kõvasti tõusnud ning seetõttu libisesid sõrmed lahti. Viimased 20 jalgadetõstet tegin viie kaupa. Peale selle valutavad mu kõhulihased ja käed on rakkus. Sai vist trenniga “natuke” üle pingutatud.

Tänase seisuga olen ma ühe jooksmise n-ö ette teinud. Homme on trennipäev ja rõhuga jalgedele, kuid mitte see saja küki päev. Arvan, et piirdun vaid trenniga. Ei lähe jooksma, lasen nüüd oma lihastel natuke toibuda sellest suurest šokist.

Hommikusöök jäi mul vahele, sest käisin vereanalüüsi tegemas. Esmaspäeval püüan perearstile helistada ja küsida vastuseid.

Lõunasöök (13:00 ajal): kaks šokolaadi tükki (11g), 100g riisiputru ketšupikastega, saiaviil või ja pasteediga, 120g “Activia” ploomijogurtit, 175g puuvilja-müslit piimaga, tass teed suhkruta, seitse mandlit. Kella 15:00 ajal jõin tassi kohvi piima ja suhkruga.

Õhtul kella 21:00 ajal sõin ühe šokolaadi tükikese (5,56g).

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>